Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Şehit Fatih Nair son yolculuğuna uğurlandı

        İstanbul'da şüphe üzerine durdurduğu araç sürücüsünün kendisine mukavemette bulunması ardından yere düşerek başını çarpan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan evli 2 çocuk babası polis Fatih Nair, memleketi Edirne'de toprağa verildi. Şehit polis memuru Fatih Nair, eşi Nagehan Nair, "Babam nerede" diye soran kızına, "Baban cennete gitti, senin baban bir kahraman" diyerek teselli etmesi yürek dağladı.

        İstanbul Çatalca'da 1 Mayıs Pazar günü şüpheli bir aracı durdurduğu sırada araç sürücüsünün direnmesi ve mukavemetiyle dengesini kaybederek başını yere çarpan 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra dün sabah şehit olan Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli trafik polisi Fatih Nair'in Türk Bayrağına sarılı cenazesi memleketi Edirne'nin Meriç İlçesi'ne bağlı Kavaklı Köyü'ne getirildi.

        Babasının evinden helallik alınması ardından cenaze, namazın kılınacağı köy meydanına getirildi. Burada düzenlenen cenaze törenine, Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Edirne 54'ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı, Edirne Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan, çok sayıda polis, asker ve vatandaş katıldı. Başsağlığı dileklerini kabul eden baba Ahmet Nair ve anne Hasibe Nair 'Vatn sağolsun' diyerek teselli olmaya çalıştı.

        "BABAM NERDE?"

        Şehit polis Fatih Nair eşi Nagihan Nair, 3 yaşındaki Esila Nair ve 7 yaşındaki büyük kızı Elif Zehra'yı öperek teselli etti. Elif Zehra'nın babasının fotoğrafına bakarak annesine "Anne babam nerede"? sorusuna şehit eşi annesi Nagihan Nair, "Baban çok güzel bir yere gitti. Bizim çok iyi bir babamız var. Baban cennete gitti. En yüksek mertebede, bizi orada bekliyor" sözleri duyanların yüreklerini dağladı. Fatih Nair'in eşi, çocukları ve annesi Hasibe Nair Türk Bayrağı sarılı tabuta sarılarak ağladı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze namazının ardından şehit Fatih Nair köy mezarlığına defnedildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ