Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Süleyman Demirel'in kardeşi Şevket Demirel son yolculuğuna uğurlandı

        Tedavi gördüğü İstanbul'da yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı hayatını kaybeden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi, işadamı Şevket Demirel, bugün son yolcuğuna baba ocağı Atabey ilçesine bağlı İslamköy'de uğurlandı. Cenaze töreni siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

        Cenaze törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, eski TBMM Meclis Başkanı İsmet Sezgin, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Eski Bakanlar Yaşar Topçu, İbrahim Gürdal, CHP Eski Milletvekillerinden Mehmet Haberal, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Koç Holding A.Ş. Onursal Başkanı Rahmi Koç, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, İşadamı İnan Kıraç, çok sayıda eski ve yeni siyasetçi, işadamı ve vatandaşlar katıldı.

        Cenaze töreninde Şevket Demirel'in eşi Sezin Demirel, taziyeleri kabul etti. Ardından öğle namazına müteakip Şevket Demirel'in cenaze namazı kılındı. Cenaze namazından sonra Şevket Demirel için dua okundu, helallik istendi.

        İşadamı Şevket Demirel'in cenaze namazı sonrası güllerle donatılan tabutu cenaze aracına taşındı. Taşıma sırasında gülsuyu serpildi.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ