Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bahçelievler'de bir bina yıkılma tehlikesiyle boşaltıldı

        Bahçelievler'de inşaat çalışmaları nedeniyle temeli kayan bina çöktü. Önceden alınan güvenlik önlemleri ve vatandaşların binalardan tahliye edilmesi sayesinde can kaybının önüne geçildi.

        Bahçelievler Kocasinan Mahallesi Nurlu Sokak'ta bina inşaatı için temel kazı çalışma başlatıldı. İş makinesinin kazı yaptığı sırada yanı başında bulunan binanın temelinde kayma meydana geldi. Yan yatan bina sakinleri evlerini boşaltırken olay polis, itfaiye ve belediye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yan yatan binanın çevre sokaklarında bulunan bütün binaları boşaltarak vatandaşları tahliye etti. Binalarda oturan vatandaşlar, itfaiye ve polis ekipleri tarafından uzaklaştırıldı. Giriş çıkışların kapatıldığı sokakta doğalgaz ve elektrikte kesildi.

        İhbar yapıldıktan yaklaşık 1 saat sonra bina büyük bir gürültüyle çöktü. Bu sırada binalarının çökmesini izleyen daire sahipleri sinir krizi geçirdi. Toz bulutuyla kaplanan sokakta vatandaşlar panik halinde kaçmaya başladı. Bu sırada sinir krizi geçiren bir vatandaşa olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti. Alınan güvenlik önlemleri sayesinde herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Binanın çökmesinin ardından enkaz kaldırma çalışmalarının yapılması bekleniyor.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ