Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Beylikdüzü'nde müteahhit kardeşleri öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı yakalandı

        İstanbul Beylikdüzü'nde tapu yüzünden anlaşmazlık yaşadığı müteahhit Adnan Kılıçaslan ile kardeşi Savaş Kılıçaslan'ı öldürdüğü iddiasıyla aranan Mahmut S., ile kendisine yardım ettiği öne sürülen kardeşi Erdoğan S., yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Yakuplu Mahallesi'nde kooperatif kuran müteahhit Mahmut S, maddi durumu inşaatı karşılayamayınca müteahhit kardeşler Savaş (33) ve Adnan Kılıçaslan (38) kardeşlerle ortaklığa gitti.

        İddialara göre kaba inşaatın bitmesiyle birlikte Savaş Kılıçaslan, önceden yapılan anlaşmanın aksine 13 daire istedi. Bu nedenle taraflar arasında anlaşmazlık yaşandı. Mahmut S., ile Kılıçaslan kardeşler, sorunu çözmek için 3 Mayıs 2016'da sanayi sitesinde bir işyerinde bir araya gelmeye karar verdi.

        Savaş Kılıçaslan ve ağabeyi, görüşmenin gerçekleşeceği yere gitti. Taraflar arasında tartışma yaşandı ve iddialara göre Mahmut S., iki kardeşe sokak ortasında kurşun yağdırdı. Kurşunlara hedef olan kardeşler, olay yerinde hayatını kaybetti.

        Saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin il dışına kaçtığını tespit etti. Dün Düzce'de düzenlenen operasyonda zanlı Mahmut S., ve kendisine yardım ettiği öne sürülen kardeşi Erdoğan S., gözaltına alındı. Baskında 2 silah ele geçirildi.

        Emniyette sorguları tamamlanan 2 zanlı adliyeye sevk edildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ