Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Pendik'e şehit ateşi düştü

        Şırnak'ta3 yıldır görev yapan ve teröristlerle girdiği çatışma sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı GATA'da 10 gündür tedavi gören 2 çocuk babası Uzman Çavuş Selçuk Beki'den (28) acı haber geldi. Bugün tedavi gördüğü Ankara GATA'da şehit olan Beki'nin Pendik'teki baba evine ateş düştü.

        TAZİYELER KABUL EDİLDİ

        Gelen haber üzerine, şehidin baba evinin bulunduğu Pendik Orhangazi Mahallesi, Velayet Sokağı'ndaki binalara Türk Bayrakları asıldı. Şehidin evinin önünde taziye çadırı kurulurken, baba Osman Beki taziyeleri kabul etti.

        ŞEHİT BABASI BİR SELÇUK'UMU KAYBETTİM, BİR SELÇUK'UM YENİ DOĞDU

        Şehit Babası Osman Beki, “Gördüğüm her komutana bunu iletiyorum. O terör illetinin de Şırnak gibi yerde en kısa zamanda yok olmasını istiyorum. Madem bu vatana hainlik etmeyen varsa, vatanına hizmet etsin, halkına hizmet etsin. Çıkmak istemiyorlarsa hepsinin soyu sopu kurusun. Bir evladımı kaybettim, bir evladım yeni doğdu. Bir Selçuk'umu kaybettim, Bir Selçuk'um yeni doğdu ifadelerini kullandı.

        ŞEHİDİN ADI YENİ DOĞAN BEBEĞİNE VERİLECEK

        5 yıllık görev için 3 yıl önce Şırnak'a giden Şehit Uzman Çavuş Selçuk Beki'nin ikinci çocuğuna hamile eşi Zeynep Beki'nin önceki gün doğum yaptığı öğrenildi. Osman Sarper adında 3 yaşında bir çocukları daha bulunan çiftin yeni doğan bebeğine şehit babasının adının verileceği belirtildi.

        Selçuk Beki'nin kardeşi Sinan Beki'nin de İzmir'de askerlik görevini yaptığı kaydedildi.

        CENAZE YARIN PENDİK'TE...

        Şehit Uzman Çavuş Selçuk Beki'nin cenazesi yarın öğleyin Pendik Sahil Camii'nde kılınacak namazın ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verilecek.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ