Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bağcılar'daki stcikerlı tacizci kamerada

        Bağcılar'da güvenlik kameralarına daha önce görülmemiş bir taciz olayı yansıdı. Markete alışveriş bahanesiyle giren şahıs üzerinde" Tanışalım " ve cep telefonu numarası yazılı sticker'ı kadınların sırtına yapıştırırken güvenlik kameralarına yansıdı.

        Tacizci, el çabukluğu ile avucunda bulunan etiketleri kadınların üzerine yapıştırırken bu anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

        Bağcılar'da bulunan bir markette kadın müşterilerin üzerine kendi numarası ve "tanışalım" notu bulunan stickerı yapıştıran tacizci kameralara yakalandı. Markete alışveriş bahanesiyle gelen şahıs, bir süre reyonları gezdikten sonra kasa bölümünde sıra bekleyen kadınlara yaklaştı. Burada para ödeyen kadınlara yaklaşan şahıs, üzerinde " Tanışalım" ve cep telefonu bulunan stickerı el çabukluğuyla kadınların sırtına yapıştırdı. Daha sonra şahıs gözden kaybolurken, sırtlarında notu gören kadınlar şaşkınlık yaşadı.

        TACİZ ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

        Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şahıs markette bir süre geziyor. Daha sonra kasaya yaklaşa tacizci ilk olarak bir kadının yanına yaklaşıyor. Şahıs fark edilme korkusuyla kadından uzaklaşıp alışverişe yapıyormuş gibi davranıyor. . Sonrasında ise oluşan kalabalıktan yararlanan tacizci, kasada bulunan kadın müşterilerin üzerine etiketleri yapıştırarak taciz ediyor.Şahıs daha sonra marketten hızla uzaklaşıyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ