Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başbakan Yıldırım'dan Çocuk Yuvası ve Huzurevi'ne ziyaret

        Bayram namazını Eyüp Sultan Camii'nde kılan Başbakan Yıldırım, Tuzla'daki evine gitmişti. Buradan öğle saatlerinde ayrılan Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım'la birlikte Bahçelievler'deki Şeyh Zayed Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası ile Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon merkezine geldi.

        Çocuk Yuvasına gelişinde çocuklar tarafından karşılanan Binali Yıldırım, çocuklarla tek tek ilgilendi ve oyuncak hediye etti. Huzurevinde kalan vatandaşlara da karanfil ve hediyeler veren Yıldırım komplekste kalan yaşlılara tek tek ilgilendi.

        Yıldırım, herkesin halini hatırını sorarak, bir süre sohbet etti. Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan Aysel Karagöl ve Şeref Uslusoy, Yıldırım ve beraberindekilere ilahiler seslendirdi.

        Yıldırım, anne-oğul ressamlar 90 yaşındaki Hatice Demirel ve 70 yaşındaki Ahmet Demirel'le bir süre sohbet ederek, yaptıkları resimleri inceledi.

        Bahçelievler Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden Ayşe Eren, Vedat Tekinel ve Mustafa Kemal Kemeroğlu ile de sohbet eden Başbakan Yıldırım, komplekste kalan yaşlı ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Yıldırım'a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da eşlik etti.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ