Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ahmet bebeğin kaçırılmasıyla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı

        Kurthan DEMİR/İSTANBUL

        İstanbul Bağcılar'da 4 aylık Ahmet Davulcu'nun kaçırılmasıyla ilgili olarak 2 kişi daha gözaltına alındı.

        Bağcılar'da arife günü alışveriş yapan ailesinin mağaza önüne bıraktığı bebek arabasından kaçırılan ve polisin düzenlediği operasyonla kurtulan 4 aylık Ahmet Davulcu'nun Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

        Anne ve baba, sevincini Ahmet bebeğin görüntülerini yakınlarıyla paylaşarak yaşadı. Görüntülerde annenin Ahmet Bebeği kucağına aldığı görülüyor.

        ŞÜPHELİLER BİRBİRİNİ SUÇLUYOR

        Bağcılar'da arife günü 4 aylık bebek Ahmet Davulcu'nun kaçırılmasına ilişkin göz altına alınanların sayısı 5'e yükseldi. Gözaltındaki şüphelilerin suçlamaları kabul etmediği ve birbirlerini suçladıkları öğrenildi.

        Ahmet bebeğin bulunduğu Pendik'teki evde dün gözaltına alınanlardan baba Mehmet V. ile kızları Nazan V. ve Hülya V.'nin ardından, bugün öğle saatlerinde olayla ilgili şüphelilerin akrabalarından Güngör V. ve Songül V.'de göz altına alındı. Üsküdar'da bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde sorguları devam eden şüphelilerin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

        ERKEK ÇOCUĞU OLMADIĞI İÇİN KAÇIRMIŞ

        Ahmet bebeği, Mehmet, Nazan ve Meryem V.'nin kaçırdığı ve çarşaflı kişilerin de Nazan ve Meryem V. olduğu öğrenildi. İddialara göre çocuğun kaçırılma sebebi ise Mehmet V.'nin erkek çocuğunun olmaması. Suçlamaları reddederken olay günü İstanbul'da olmadığını iddia eden Mehmet V.'nin, Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçerken araç içerisinde kameralara görüntüsünün yansıdığı da edinilen bilgiler arasında.

        SUÇ DOSYALARI KABARIK

        Gözaltına alınan 5 kişiden sadece Hülya V.'nin suç kaydının bulunmadığı diğer şüphelilerden Mehmet V.'nin 18, Nazan V.'nin 5, Songül V.'nin 5 ve Güngör V.'nin de 2 adet suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

        Polis operasyonla kurtarılan 4 aylık Ahmet Davulcu'nun Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor. Anne ve baba, sevincini Ahmet bebeğin görüntülerini yakınlarıyla paylaşarak yaşadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ