Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hakan Şükür ile Atalay Demirci'nin yazışmaları ortaya çıktı

        Komedyen Atalay Demirci'nin hacklenen hesabında Hakan Şükür'le yaptığı yazışma ortaya çıktı. Yazışmalarda Şükür'ün "Kimse yardım etmedi" şeklindeki isyanı dikkat çekti.

        Ayyıldız Team, ünlü komedyen Atalay Demirci'nin Twitter hesabını hackleyinceHakan Şükür'le yaptığı konuşma ortaya çıktı.

        Sabah'taki habere göre, Enes Kanter'in yanı sıra Hakan Şükür'le de DM'den (direkt mesaj) yazıştığı görülen Atalay Demirci, "Bana yardım etmiyorlar" diyen Hakan Şükür'ü teselli ediyor.

        Mesajlarda Hakan Şükür'ün "Kullan at, benim alanıma bakıyorum, halime bakıyorum sıfırlandık. Ev, araba, avukat... Boyuna masraf. Kimse yardım etmedi. Ona da gittim ve boş döndüm. Bizimle uğraşacak vakti yok. Çok sıkıldım" ifadeleri dikkat çekti.

        Hakan Şükür'le Atalay Demirci'nin yazışması şöyle:

        ENES KANTER İLE TWİTTER ÜZERİNDEN YAZIŞMIŞ

        Demirci'nin,NBA'de oynayan basketbolcuEnes Kanter ile yazışmaları da ortaya çıktı.

        ATALAY DEMİRCİ'DEN AÇIKLAMA

        Bu yazışmalardan sonra Atalay Demirci, FETÖ ile bir bağlantısının olmadığını iddia ederek, "Halkından özür dileyen bir ahmağın ifadeleri olarak okuyunuz lütfen... 15 Temmuz gecesi Fettullah Gülen Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişiminden sonra benim de herkes gibi fikrim değişmiştir ve Ankara Kızılay Meydanına çıkıp bu hain terör örgütünü lanetlemiş ve kendi sosyal medya hesaplarımdan da örgütle ilgili görüşlerimi bildirmişimdir. (Biraz araştırılınca görülecektir)... Geçmişte bir çoğumuzunda yaşadığı üzere manevi duygularımın kullanılarak kandırılmış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayım." açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ