Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te çoban, Suriyeli ailenin bebeğine cinsel istismarda bulundu iddiası

        Yusuf KILIÇ/ GAZİANTEP

        Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Gaziantep'in İslahiye ilçesine gelen, burada tarlalarda günü birlik çalışarak geçimlerini sağlamaya çalışan Suriyeli ailenin 9 aylık bebeklerine cinsel istismarda bulunuldu.

        İslahiye ilçe merkezinde, İslahiye Devlet Hastanesi'nin arkasındaki tarlada kocası ile birlikte çalışan adı açıklanmayan Suriyeli anne, sıcaktan çocuklarını koruma amacıyla kurdukları derme çatma çadıra 9 aylık bebeklerini uyutarak tarlada çalışmaya başladı.

        Bir süre sonra bebeğini emzirmek ve kontrol etmek için çadıra dönen anne bebeğinin bezinde kan görünce kocasını çağırdı. Karı koca, bebeklerinin, cinsel istismara uğradığı endişesi ile hemen İslahiye Devlet Hastanesine götürdü. Acil serviste müdahale edilen bebeğe cinsel istismar tanısı konularak polis ve jandarma ekiplerine bilgi verildi.

        ÇOBAN GÖZALTINDA

        Gaziantep Valiliği, İslahiye ilçesindeki cinsel saldırıyla bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Valilikten yapılan yazılı açıklama, "19 Ağustos 2016 tarihinde İslahiye ilçemizin Çerçili mahallesinde Suriye vatandaşı bir ailenin aynı çiftlikte çoban olarak çalışan S.D adlı şahsa kısa süreliğine emanet ettikleri kız çocuğunun cinsel istismara uğradığını fark etmeleri neticesinde, olay İlçe Jandarma Komutanlığımıza intikal ettirilmiştir. Güvenlik güçlerimiz tarafından gerçekleştirilen yoğun bir çalışma neticesinde, şüpheli S.D, adlı şahıs yakalanmış olup, adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ