Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Gaziantep saldırısında 5 çocuğundan 4'ünü kaybetti

        GAZETE HABERTÜRK

        Emine Aydan patlamada 4çocuğunu kaybetti. Eşinin de yoğun bakımda olduğunu belirten Ayhan, düğünün yakın akrabalarının olduğunu, kendisinin su içmek için evine gittiği sırada patlamanın meydana geldiğini anlatarak, “Havai fişek zannettik. Patlama yerine koştum, ortalık kan gölüne dönmüş, her yer ceset yeri olmuştu. Çocuklarımı aradım ancak cesetlerini buldum. Dünyam, her şeyim bitti çünkü 5 çocuğumdan biri kaldı. Eğer kalan 1 çocuğum olmasaydı intihar ederdim çünkü dayanamıyorum” dedi.

        SAVAŞTAN KAÇMIŞTI

        Suriyeli Abdullah Ailesi, savaştan kaçıp Gaziantep’e geldi. Yaşadıkları evin sokağında meydana gelen patlamada 10 yaşındaki kızları Fatma Abdullah öldü.

        8 YAKINI YAŞAMINI YİTİRDİ

        Patlamada kızı, dayısı ve kuzenleri olmak üzere 8 yakınını kaybetti- ğini ifade eden Gule Bayhan (48), evin içindeyken patlama meydana geldiğini söyledi. Bayhan, “Korkunç bir manzaraydı. O an kızımı aradım ama bulamadım. Hastaneye gittim, dediler: ‘Kızın ve dayın ölmüş.’ Kızım nişanlıydı, daha gelinlik giyecekti” diye konuştu.

        ‘PARÇALARINI GÖRDÜM’

        11 yaşındaki oğlu Muhammed’i yitiren Halime Alparslan ise “Oğlumun parçalarını yerde gördüm. Kucağımda hastaneye götürdüm. Önce dediler ‘Ağır yaralı’, sonra ölüm haberi verdiler. Dünyam bitti. Ona nasıl kıydılar? Ne suçu vardı? Bu ne zalimlik, ne vahşet?” diye isyan etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ