Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Antalya'da falezlerden denize uçan araçlarında cesetleri bulunan Gizem Şolpal ve Yavuzhan Gebeloğlu'nun ölümlerinden önce kavga ettiği ortaya çıktı

        Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde, 1.5 ay önce kıyılan nikâhla hayatlarını birleştiren ve düğün hazırlığı yapan genç çiftin tartışması trajediyle bitti.

        Olay, önceki akşam saatlerinde Şirinyalı Mahallesi Eski Lara Yolu’nda meydana geldi. Araçla falezlerin yanındaki boş araziye giden 19 yaşındaki Yavuzhan G. ve 20 yaşındaki eşi Gizem Ş., belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Olayın büyümesi üzerine genç kadın araçtan indi ve uzaklaşmak istedi.

        İddiaya göre bunun üzerine Gebeloğlu saçından tuttuğu eşini sürükleyerek araca bindirdi ve direksiyona geçti. Ardından da otomobili hızla falezlerden denize doğru sürdü.

        50 metre yükseklikten uçan otomobil, kayalıklara çakıldıktan sonra denize düştü. Olay yerine hemen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik yardımıyla bölgeye giden ekipler, karanlık sulardan çıkardığı otomobilde 2 gencin cansız bedenine ulaştı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ