Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Erdoğan, Yıldırım, Kılıçdaroğlu kurban vekaletini Kızılay'a verdi

        Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık başkanlığındaki heyeti kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurban vekaletlerini Kızılay'a verdi.

        Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, "Kendisi kurbanların özellikle Cerablus'ta Halep'te, Türkmen Dağları'nda, yine Suriye'de sel felaketi nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Makedonya Üsküp'te, Somali'de, Filistin ve Gazze'de, yurt dışında olmak üzere kesilmesini arzu etti ve vekaletini verdi. Yurt içinde de Emine Hanımın memleketi olan Siirt'te, bir de şehidimiz Ömer Halisdemir'in memleketi olan Niğde'de yurt içi kurbanlarının vekaletlerini Kızılay'a verdi. Kızılayımız da bu vekaletleri yerine getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak" dedi. (AA)

        BAŞBAKAN'DAN 8 BÖLGEYE BAĞIŞ

        Başbakan Binali Yıldırım, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve beraberindeki heyeti kabul etti.

        Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen kabulde Başbakan Yıldırım, Kızılay'a kurban bağışında bulundu. Başbakan Yıldırım, Makendoya, Bosna, Pakistan, Somali, Etiyopya, Suriye, Filistin ile yurtiçinde Niğde'ye bağış yaptı. (İHA)

        KILIÇDAROĞLU DA VEKALETİNİ VERDİ

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kurban vekaletini Türk Kızılayına verdi.

        CHP'den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle Genel Merkez'deki makamında görüştüğü belirtildi.

        Görüşmede kurumun çalışmaları ile ilgili bilgi alan Kılıçdaroğlu'nun, kurban vekaletini de Kızılay'a verdiği kaydedildi. (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ