Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da iş yerine girmeye çalışan hırsızlar polisin dikkatinden kaçmadı!

        Olay, Seyhan ilçesine bağlı Emek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 3 kişi, sabah saat 6 sıralarında Murat Kurt'un iş yerinin önüne geldi. 3 zanlı bir süre iş yerinin kapısını bıçakla açıp içeri girmeye çalıştı. Ancak başarılı olamayınca korkup iş yerinin önünden kaçarak uzaklaştı. Bir süre tekrar geri gelip beklemeye başladı.

        Bu arada yoldan da hem yaya hem de araç trafiği devam etti. Hatta bir vatandaş, hırsızın birine saat sorup yoluna devam etti. Zanlılar, bıçakla kapıyı açamayacağını anlayınca cam kapıya tekme vurarak kırdı. Daha sonra iki zanlı içeri girerken bir zanlı kaldırımda gözcü olarak kaldı. Zanlılar içeri girdikten kısa bir süre sonra polis geldi. Bunu gören gözcü koşarak uzaklaşmaya çalışırken bir taraftan da arkadaşlarını uyardı.

        İki polis, kaçan gözcünün arkasından koştu. Bu arada içerideki hırsız, girdiği yerden çıkarak kaçmaya başladı, bazı polisler de silahını çekerek bu hırsızın arkasından koştu. İçerideki son hırsız da çıkıp kaçmak istedi ancak polis yakalamayı başardı. Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

        Polis, yaptığı çalışmada yakalanan kişinin Ahmet Y. olduğunu, kaçan zanlılardan birinin ise Salih Ö, olduğu belirleyerek kısa süre sonra onu da yakalayarak gözaltına aldı. Zanlılar sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Salih Ö. ve Ahmet Y. tutuklandı. Üçüncü zanlının yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

        İHA

        Anadolu Ajansı'nın haberine göre, merkez Seyhan ilçesi Meydan Mahallesinde sokakta park halinde bulunan kamyonetin çalınması sırasında güvenlik kamerasını görünce dans eden zanlı Salih Ö.'nün bu olayda da başrolde olduğu bilgisi verildi.

        (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ