Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hırsızlık zanlısı güvenlik kamerasını görünce dans etti

        Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Meydan Mahallesi 39028 Sokak'ta meydana geldi. Gece saatlerinde Ahmet Yıldırım'a ait 01 BRG 93 plakalı kamyonet çalındı. Sabah aracını park ettiği yerde bulamayan Yıldırım, durumu polise bildirdi.

        Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Aracın çalınma anının bulunduğu görüntüleri inceleyen polis şüphelilerin bir çok hırsızlık suçuna karışmış olan Salih Ö. ve A.Y. olduğunu tespit etti. Diğer şahsın ise kimliği belirlenemedi.

        Güvenlik kameralarını dikkatle inceleyen ekipler, A.Y.'nin aracı çalıştırmak için uğraştığını Salih Ö'nün ise kendilerini kaydeden güvenlik kameralarına görünce kameraya doğru işaret edip daha sonra break dans yaptığı görüldü. Bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

        Polis, A.Y.'yi bir başka hırsızlık olayından suçüstü yakalarken Salih Ö. ise evinde gözaltına aldı. A.Y. ve Salih Ö, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ