Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sel baskınları oldu, çatılar uçtu, minareler yıkıldı

        Fırtına ve yağışlı hava Marmara, Ege, Akdeniz ve Karadeniz'de etkisini sürdürüyor. Çok sayıda kentte ev ve işyerlerini su bastı, yollar göle döndü, etkili olan fırtına ve hortum da çatıları uçurdu, ağaçları devirdi.

        Zonguldak il merkezi ve Kozlu ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle bazı iş yerlerini su bastı. Su birikintileri nedeniyle araçlarda mahsur kalan vatandaşlar, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı. Su birikintileri nedeniyle kapatılan Gazipaşa Caddesi'ne gelen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir esnafın tepkisiyle karşılaştı. Esnaf, temizlik ekibi gelmeden Akdemir'i göndermedi.

        DÜZCE'DE HORTUM ÇATILARI UÇURDU, 3 KİŞİ YARALANDI

        Düzce'nin Akçakoca ilçesinde gece saatlerinde etkisini gösteren fırtına ve hortum 30'un üzerinde evin çatılarını uçurdu. Ağaçlar yerinden söküldü. 3 kişi kopan çatı parçalarından yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ağaçların devrilmesi nedeniyle Ceneviz Kalesi'nde mahsur kalan çift itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

        ÖĞRENCİLER MAHSUR KALDI

        Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi ile Giresun'un Eynesil ilçelerinde sel, heyelan ve su baskınları yaşandı. Kapanan köy yolları nedeniyle öğrenci servisleri yollarda mahsur kaldı.

        MİNARELER DEVRİLDİ

        Adana'nın Karataş ilçesinde saatteki hızı 90 kilometreyi bulan fırtına Çukurçamış, Helvacı ve Küçük Karataş camilerinin minarelerini yıktı. Ağaçların devrildiği Çukurçamış köyünde evlerin ve ambarların çatıları uçtu.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ