Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Cinayet zanlısı Kader’in kardeşi: Ben öldürdüm

        Gözaltına alınan Kader K., cinayeti itiraf etti ancak adliyeye çıkarılacağı sırada, Kader K.’nın kardeşi Ali Can Ş., polise gidip “Eniştem ablamı sürekli dövüyordu. Eniştemi ben öldürdüm” dedi.

        İstanbul Üsküdar’da, Kuzguncuk’taki mezarlığın karşısında önceki gece saat 02.00 sıralarında Kader K. (22), kendisiyle konuşmak isteyen kocası Serhat K.’yla (22) buluştu.

        İddiaya göre ikili arasında tartışmanın başlamasının ardından Kader K., yaşananları polise verdiği ifadesinde, “Eşimde silah vardı. Korktum, silahı belinden alıp ateş ettim. Sonra bir arkadaşımdan yardım isteyip babamın evine gittim. Silahı da denize attım. Pişman olup arkadaşımla olay yerine döndüm. Polise haber verdim” diye anlattı.

        Üsküdar Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Kader K., cinayeti itiraf etti ancak adliyeye çıkarılacağı sırada, Kader K.’nın kardeşi Ali Can Ş., polise gidip “Eniştem ablamı sürekli dövüyordu. Eniştemi ben öldürdüm” dedi.

        Bunun üzerine Ali Can Ş. de gözaltına alındı. Ali Can Ş., olayda kullandığını iddia ettiği tabancayı da polise teslim etti. Kader K.’nın ise cinayeti kendisinin işlediğini ailesinden kimsenin cinayetle ilgisinin olmadığını belirttiği öğrenildi.

        Cinayetin ardından baba Ali Ş. ise kayıplara karıştı. Şüphelilerden alınan ‘el svap’ sonuçlarına göre cinayeti kimin işlediğinin ortaya çıkacağı öğrenildi.

        Mustafa ŞEKEROĞLU-Müslim SARIYAR / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ