Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem FETÖ operasyonları 28 Eylül tarihinde tutuklanan, gözaltına alınan ve görevden uzaklaştırılanlar

        FETÖ operasyonları kapsamında 28 Eylül tarihinde gözaltına alınan, tutuklanan ve görevden uzaklaştırılanlarla ilgil ihaberler gelmeye devam ediyor. İştebugün yapılan operasyonlar ve detayları...

        Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, FETÖ operasyonları kapsamında bugüne kadar 32 bin kişinin tutuklandığını açıkladı.

        TRABZON'DA 17 KİŞİ TUTUKLANDI

        Trabzon'daki FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 17 kişi tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerinin yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 22 kişi Trabzon Adliyesine sevk edildi. Aralarında öğretmen ve 2 ilçe imamının da bulunduğu 5'i kadın 17 kişi tutuklanarak Bahçecik Cezaevi'ne gönderilirken, 5 kadın ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. (IHA)

        DİYARBAKIR'DA FETÖ'DEN ARANAN MÜTEAHHİT YAKALANDI

        15 Temmuz'daki darbe girişiminin önlenmesinin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturma kapsamında aranan müteahhit A.G. yakalandı.

        Diyarbakır'da, FETÖ/PDY soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturmanın finans ayağı ile ilgili aradığı ve Diyarbakır'ın önemli müteahhitlerinden olan A.G.'nin bugün yakalandı. Müteahhit A.G.'nin FETÖ/PDY soruşturmasının finans ayağındaki önemli bir kişi olduğu ileri sürülüyor. A.G., yapılan sağlık kontrolünden sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Söz konusu kişinin Diyarbakır'daki hakim ve savcıların kaldığı Adliye lojmanlarını da yapan müteahhit olduğu öğrenildi.(DHA)

        ANTALYA'DA "BYLOCK" OPERASYONU

        Antalya'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Antalya İl Başkanı Zeynel Abidin Ergen, serbest bırakıldı.

        Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Ergen, adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ergen, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Ergen, serbest bırakılmasının ardından FETÖ üyesi kişilerinin haberleşmek için kullandığı "ByLock" isimli programda Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının görülmesi nedeniyle gözaltına alındığını öne sürdü. Ergen, kimlik numarasının bu programda çıkmasıyla ilgili kendisinin de şikayetçi olduğunu ifade etti.

        Ergen, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 gün önce gözaltına alınmıştı. (AA)

        İZMİR'DE FETÖ OPERASYONU

        İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, soruşturma kapsamında bazı adreslere operasyon düzenledi.Operasyonda, 2 müfettiş ile daha önce görevden alınan 8 okul müdürü gözaltına alındı.

        Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.Hakkında gözaltı kararı bulunan 1 kişinin ise arandığı bildirildi. (AA)

        DIŞİŞLERİ BAKANLIĞINDA FETÖ SORUŞTURMASI

        Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Dışişleri Bakanlığındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında biri emekli büyükelçi 7 kişi tutuklandı.

        Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 8 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılarına ifade veren şüphelilerden emekli Büyükelçi Aydın Sefa Akay, bakanlıkta Şube Müdürlüğü yapan Seyfullah Şahin, Uzman Yardımcısı Fatih Özan ve Mustafa Dinçer'in de aralarında olduğu 7 kişi, tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

        Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan 7 şüpheli, tutuklanarak Sincan Cezaevine gönderildi.

        Cumhuriyet Savcılarınca serbest bırakılan bir kişiye ise Sulh Ceza Hakimliği, adli kontrol uygulanmasına karar verdi.

        Tutuklanan şüphelilerinin cep telefonlarında terör örgütü mensuplarınca kullanılan Bylock uygulamasının bulunduğu öğrenildi. (AA)

        SAMSUN'DA SAHİL GÜVENLİK BÖLGE KOMUTANLIĞINDA 2 ÜSTEĞMEN GÖZALTINA ALDI

        Samsunda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığında görevli 2 üsteğmen gözaltına alındı.

        Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, ByLock kullandıkları öne sürülen Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığında görevli üsteğmenler Ahmet Hamdi G. ve Abbas Syi gözaltına aldı.

        Operasyonda şüphelilerin bilgisayar verilerine de el konuldu. (AA)

        BALIKESİR'DE 9 POLİS MEMURU VE 2 SİVİL SORUMLU TUTUKLANDI

        Balıkesirde, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, girdikleri sınavdan önce aldığı sorular sayesinde 90ın üzerinde puanla komiser yardımcısı oldukları belirlenen 9 polis memuru ile emniyetten sorumlu 2 sivil tutuklandı.

        Cumhuriyet Başsavcılığınca "Balıkesir emniyetinde FETÖ yapılanması"na yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Balıkesir, Eskişehir, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır ve Tokatta yapılan operasyonlarda yakalananlardan 16sının, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Adliyeye sevk edilen zanlılardan, girdikleri sınavdan önce aldıkları sorular sayesinde komiser yardımcısı oldukları belirlenen ve bunu sorgularında itiraf ettikleri belirtilen 9 polis memuru ile "sohbet hocalığı" yapan 2 sivil, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 3ü rütbeli 5 polis, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        FETÖnün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Balıkesir merkezli 7 ilde 20 Eylülde düzenlenen operasyonda 31 kişi yakalanmıştı. Balıkesirde adliyeye sevk edilen 11 kişiden 8i tutuklanmış, yakalananlardan 4ü ise bulundukları illerde aynı suç kapsamında yürütülen soruşturma çerçevesinde cezaevine gönderilmişti. (AA)

        UŞAK'TA FETÖ KAPSAMINDA 15 ÖĞRETMEN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ikisi kadın toplam 15 öğretmen adliyeye sevk edildi.

        Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDYye yönelik soruşturma kapsamında Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alınan ikisi kadın 15 öğretmen, emniyetteki sorgularının ardından Uşak Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra geniş güvenlik önlemi altında "silahlı terör örgütüne üye olmak ve "terör örgütüne yardım" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. (AA)

        SAMSUN'DA 25 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Samsunda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Canik Başarı Üniversitesinin bağlı olduğu Başarı Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfının mütevelli heyeti üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 25 kişi adliyeye sevk edildi.

        Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kapatılan Canik Başarı Üniversitesinin bağlı olduğu Başarı Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfının mütevelli heyeti üyesi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan üniversitenin eski rektörü Prof. Dr. Yunus B, eski Samsunspor yöneticisi ve diş hekimi Tarık K, eski Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet K. ile avukat Ümit Önün yanı sıra iş adamları Kemal S, Mehmet T, Mahmut Naim D, Yaşar Şaban G, Gökmen A, Burhan E, Mehmet Nimet İ, Fatih V, Mehmet Ali Ö, Ahmet K, Nihat Y, İbrahim K, Nurettin A, Ahmet Ziya B, Ali T, Recep A, Hakan Ç, Ersin Y, Murat G, Murat İlyas E. ve Ahmet Hamdi Gnin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

        Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, 23 Eylülde "FETÖ üyesi oldukları, örgüte finans ve eleman sağladıkları" iddiasıyla 40 adrese 125 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, 25 kişi gözaltına alınmıştı.(AA)

        BURSA'DA 19 SENDİKA YÖNETİCİSİ ADLİYEYEÇIKARILDI

        Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Aktif Eğitim-Sen Bursa Şubesine yönelik operasyonda 30 kişi gözaltına alındı.

        Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yakalanan 30 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Bazılarının şifreli mesajlaşma sistemi "ByLock" kullandıkları, bir bölümünün de terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in destek talimatının ardından Bank Asya'ya para yatırdıkları belirlenen şube yöneticisi ve üyesi zanlılar, adliyeye sevk edildi.(AA)

        KAYSERİ'DE GESİAD, KİMSE YOK MU DERNEĞİ VE ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINA YÖNETİCİ OLAN 9 KİŞİ ADLİYEDE

        Kayseri'de FETÖ soruşturmasında 6 gün önce gözlatına alınan, Genç İşadamları Derneği (GESİAD), Kimse Yok mu Derneği ile özel eğitim kurumlarının yönetici ve üyesi olan 9 kişi adliyeye sevk edildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 6 gün önce sabah saatlerinde FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, GESİAD, Kimse Yok mu Derneği ve özel eğitim kurumunun bazı yöneticilerine operasyon yaptı, bazı kişileri gözaltına aldı. Gözaltında ifadeleri tamamlanan şüphelilerden 1'i kadın 9 kişi daha Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Adli Tabipliğe sağlık kontrolüne getirildi. Ardından şüpheliler, nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye götürüldü. (DHA)

        FETÖ'NÜN SÖZDE KAYSERİ SORUMLUSU TUTUKLANDI

        Isparta'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan örgütün sözde Kayseri sorumlusu tutuklandı.

        Isparta Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele şubesi ekiplerinin FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında Isparta merkezli 23 ilde düzenlenen operasyonlarla ilgili gözaltı işlemleri sürüyor.

        Hakkında yakalama kararı olan ve örgütün kriptolu mesajlaşma programı 'Bylock' kullandığı tespit edilen F.Ö., Kayseri'de gözaltına alındı. Isparta'ya getirilen ve örgütün sözde Kayseri sorumlusu olduğu belirtilen şüpheli, adliyeye sevk edildi. F.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (İHA)

        ZONGULDAK'TA 14 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

        Zonguldakta, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 14 şüpheli gözaltına alındı.

        Alınan bilgiye göre, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez ilçede öğretmen olan ve kamu kurum ve kuruluşlarında çalışırken Kanun Hükmünde Kararname ile açığa alınan 2si kadın 14 kişiyi gözaltına aldı.

        Polis ekipleri, şüphelilerin adreslerinde arama yaptı.

        Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Bu arada, gözaltına alınanlar arasında örgütün üst düzey yöneticilerinin olduğu öğrenildi. (AA)

        SİNOP'TA FETÖ BİLANÇOSU: 227 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI, 230 ŞÜPHELİ İÇİN ADLİ KONTROL TEDBİRİ

        Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, 28 Eylül itibariyle toplamda 555 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını, bunlardan 227 şüphelinin tutuklandığını, 230 şüpheli hakkında adli kontrol tedbiri uygulandığını söyledi.

        Sinop Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar, Sinop'ta yürütülen FETÖ operasyonlarıyla ilgili açıklama yaptı. Başsavcısı Bayar, "Sinop il genelinde yürütülmekte olan anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs ve silahlı FETÖ/ PDY terör örgütüne üye olma suçlarına ilişkin olarak 28 Eylül itibariyle toplamda 555 şüpheli hakkında adli işlem yapılmış olup, bunlardan 227 şüpheli tutuklanmış, 230 şüpheli hakkında adli kontrol tedbiri uygulanmıştır. Firari olan 38 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartılmıştır. Yine Sinop il merkezinde kurban bayramı öncesi DAEŞ üyesi olduğu tespit edilen 3 kişi gözaltına alınmış olup bunlardan ikisi sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 1 DAEŞ üyesi ise halen gözaltında bulunmaktadır. Devam eden FETÖ/ PDY soruşturmaları kapsamında 9 şüpheli daha gözaltına alınmıştır. Soruşturmalarımız delil durumuna göre genişleyerek kesintisiz olarak devam etmektedir" dedi. (İHA)

        KIRKLARELİ'NDE 26 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Kırklareli merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alındı

        Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yürütülen çalışma kapsamında, FETÖ/PDY adına faaliyette bulunan 32 kişiyi tespit etti.

        İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay yönetiminde Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Bursa ve Gaziantep'te düzenlenen eş zamanlı operasyonda, "Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak, devletin güvenliğini ve anayasal düzene karşı suçlar, silahlı terör örgütü kurmak, yönetmek ve üye olmak, teröre finans sağlamak" suçlamasıyla aralarında, iş adamı, doktor ve öğretmenlerin de bulunduğu 26 kişi yakalandı.

        Hakkında gözaltı kararı bulunan 6 kişinin yakalanması için ise başlatılan çalışmalar sürüyor.

        Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, "1 dolarlık" banknotlar, bazı evraklar, Fetullah Gülen'e ait kitaplar ile Gülen için yazılmış dua ele geçirildi.

        Bazı şüphelilerin ev ve iş yerlerindeki aramalar devam ediyor. (AA)

        KOCAELİ'DE 10 ÖĞRETMEN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Kocaeli'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 10 öğretmen adliyeye sevk edildi.

        FETÖ/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Kocaeli'de terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında FETÖ/PDY terör örgütü üyesi oldukları iddia edilen 10 öğretmen gözaltına alındı. Gözaltındaki öğretmenler emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından bugün adliyeye çıkarıldı. (İHA)

        ANTALYA'DA 21 KİŞİ TUTUKLANDI

        Antalyada, Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 42 zanlıdan 21i tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, soruşturmaya ilişkin Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, arasında gazeteci, teknisyen, öğretmen ve mühendislerin de bulunduğu 42 kişi gözaltına alındı.

        Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifade işlemlerinden sonra mahkemeye çıkarılan 42 zanlıdan 21i "Silahlı terör örgütü üyesi olma" suçundan tutuklandı.

        Diğer 21 zanlı ise adli kontrol hükümleri uygulamak üzere serbest bırakıldı. (AA)

        MALATYA'DA 2 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

        Malatya'da dün çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakılan 9 kişiden 2'si savcılık itirazı üzerine bugün tutuklandı.

        Fetullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında örgütün İnönü Üniversitesindeki kadın yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 15 kadın gözaltına alınmıştı.

        Dün mahkemeye sevk edilen 15 şüpheliden 3'ü tutuklanırken 9'u da adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştı. 3 şüphelinin de savcılık tarafından serbest bırakıldığı soruşturmada adli kontrol kararı ile bırakılan 3 kişi için savcılıkça bugün itirazda bulunuldu. Mahkemenin itirazı üzerine dün serbest kalan 2 kadın tutuklanarak cezaevine konuldu. Böylece tutuklananların sayısı 5'e yükseldi. (İHA)

        KAYSERİ'DE ADLİYEYE ÇIKARILAN 58 KİŞİDEN 39'U TUTUKLANDI

        Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan ve adliyeye çıkarılan 58 kişiden 39'u tutuklandı.

        Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde Bylock kullanıcısı olan 58 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlar ifadelerinin alınmasının ardından dün adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilenlerden Yusuf A., Mehmet Emin G., Ayşe Ç., Menderes Ü., Emine C., Esra Ç., Serkan S., Mustafa O., Halil K., İhsan T., Ömer S., Sefa G., Nihal A., Mustafa B., Osman A., talip S., Mustafa I., Zeki Ç., İsmail S., Ali D., Zekayi Ş., Muhammet T., Erdinç Ç., Erkan K., Bilal B., Yavuz G., Doğan A., Dursun K., Ebru A., Hüseyin Ç., İlhan G., Kadir B., Hakan G., Muhammet E., Mücahit A., Ali T., Emre S., Erol S., Hacı Bayram K. Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

        Nöbetçi mahkeme 39 kişi hakkında tutuklama kararı verdi. Tutuklanan 39 kişi cezaevine teslim edildi. (İHA)

        NİĞDE'DE BUGÜNE KADAR 248 KİŞİ TUTUKLANDI

        Niğde Valiligi, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında 248 kişinin tutuklandığını açıklandı.

        Niğde Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, '' 23 Temmuz 2016 tarih ve 29779 sayılı Resmi Gazetede KHK/667 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin yayınlanmasının ardından ilimizde yapılan çalışmalar sonucunda 27 Eylül 2016 tarihi itibariyle; toplam 289 personel görevden uzaklaştırılmıştır.

        İl Genelinde 78 Milli Eğitim personeli, 70 Emniyet personeli, 14 Adliye personeli, 1 Vali Yardımcısı, 15 Kamu Görevlisi, 4 Akademisyen, 5 Asker, 8 Sağlık personeli, 1 Defterdarlık personeli ve 52 sivil olmak üzere toplam 248 kişi tutuklanmıştır. 01 Eylül 2016 tarih ve 29818 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan KHK/672 sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Kamu Personeline İlişkin Alınan Tedbirlere Dair Kanun Hükmünde Kararname ile ilimiz genelinde 402 personel (1 Valilik personeli, 23 Ömer Halisdemir Üniversitesi personeli, 259 Milli Eğitim personeli, 2 SGK personeli, 1 Çalışma ve İş Kurumu personeli, 5 Müftülük personeli, 1 Patates Araştırma Enstitüsü personeli, 40 Sağlık personeli, 2 Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personeli,1 Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli, 58 Emniyet Personeli,1 Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, 1 Jandarma personeli, 4 Defterdarlık personeli, 2 Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli, 1 KYK personeli) kamu görevinden çıkarılmıştır." denildi. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ