Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çaldığı ürünleri "alarm ötmesin" diye alüminyum folyolara sarmış

        Muğla'nın Bodrum ilçesinde, mağazalardan çaldığı ürünleri alarm sistemine yakalanmamak için alüminyum folyoya sardığı belirlenen yabancı uyruklu kişi tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Bodrum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler, ilçedeki 6 iş yerinde farklı zamanlarda hırsızlık olaylarının yaşanması üzerine çalışma başlattı.

        İş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, hırsızlık olaylarını Bodrum'a bir süre önce tatile gelen Cezayir uyruklu Mourat B'nin (44) gerçekleştirdiğini belirledi.

        Gözaltına alınan şüphelinin, çaldığı ürünleri alarm sistemine yakalanmamak için alüminyum folyolara sararak mağazalardan çıkardığı tespit edildi.

        İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mourat B, çıkarıldığı mahkemece "iş yerinden hırsızlık" suçundan tutuklandı.

        Bu arada, bir iş yerindeki hırsızlık anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

        Görüntülerde, zanlının incelemek bahanesiyle eline aldığı ve yere düşürdüğü bazı ürünleri çantasına koyması ve daha sonra bir süre iş yerinde gezindikten sonra ayrılması yer alıyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ