Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 205 bin avro çalmıştı yakalandı!

        Kadıköy'de bir döviz bürosundan 205 bin avro gasbeden şüpheli Muğla'da yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi Bağdat Caddesi'ndeki bir döviz bürosuna gelen Cemal K, çalışanlardan para istedi.

        Çalışanların para vermemesi üzerine Cemal K, bir şey konuşacağını söyleyerek çalışanlardan kendisini dinlemelerini istedi.

        İş yeri sahipleri Celal K. ve Ali K'nin amcasının oğlu olduğu ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen, cinayetten de araması olduğu öğrenilen Cemal K, vezneye konulmak üzere kasadan çıkarılan ve içinde 205 bin avro bulunan çantaya el koydu.

        Çalışanların çantayı elinden almaya çalıştığı sırada şüpheli, belindeki silahı çıkararak çalışanları tehdit etti. Daha sonra çantayla döviz bürosundan çıkan şüpheli, hızla olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı.

        Çalışanların durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler incelemelerde bulundu.

        Konuyla ilgili çalışma başlatan ve şüphelinin yerini belirleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonda Cemal K'yı Muğla'da yakaladı.

        Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Öte yandan olay anı görüntüleri, döviz bürosunun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, 3 kişinin aralarında tartıştıkları görülüyor. Görüntülerde, döviz bürosu çalışanının yanında duran çantayı alan şüphelinin, belindeki silahı çıkararak büro çalışanlarına doğrultması, ayağa kalkan çalışanların, silahlı kişiyle konuşmaya çalışması, şüphelinin tartışmanın ardından çantayla olay yerinden uzaklaşması yer alıyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ