Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bodrum'da alkolü sürücü korku dolu anlar yaşattı

        Bodrum'da hızla bir akaryakıt istasyonuna giren, 1.60 promil alkollü sürücü, otomobiliyle pompaya çarparak durabildi. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan o anlarda, şans eseri çarpışma ardından patlama olmadı, otomobil sürücüsü, yanındaki bir arkadaşı ile istasyonun pompa görevlisinin kazadan yara almadan kurtulduğu görüldü.

        geçen pazar günü, saat 17.00'de, Torba Mahallesi Kaynar Mevkii'ndeki Ecem Petrol İşletmeleri Limited Şirketi'nde meydana geldi. 35 yaşındaki Ş.A., yönetimindeki 06 UZ 929 plakalı otomobille, hızla girdiği akaryakıt istasyonunda, yakıt pompasına çarparak durabildi. Kaza anında istasyonda görevli 29 yaşındaki Keymur Karataş ise aracın kendisine çarpmasından son anda refleksle arkaya kaçması kıl payı kurtuldu.

        "ALLAH'IM BEN NE YAPTIM!"

        Kazadan hemen sonra otomobilde çıkan küçük çaplı yangın istasyondaki görevlilerin yangın tüpleriyle müdahalesiyle söndürüldü. İhbar üzerine gelen polisin yaptığı kontrolde, açılan hava yastıkları sayesinde, yanındaki bir arkadaşıyla birlikte kazayı yara almadan atlatan Ş.A.'nın, 1.60 promil alkollü olduğu belirlendi. Güvenlik kameraları da o anları kaydetti. Sürücü Ş.A.'nın otomobilden indikten sonra "Allah'ım ben ne yaptım" dediği ifade edildi.

        Kazadan sonra olayın şokunu atlatamadığını belirten pompacı Karataş, "Olay anında etraf sakindi. Araç bekliyordum. O anda bir aracın önce fren seslerini duydum, ardından bulunduğum pompaya doğru hızla geldiğini gördüm. Çok hızlı istasyona girdi. Duramayıp pompaya çarptı. Otomobildeki sürücü ve arkadaşı alkollüydü. Kazadan sonra hemen müdahale etmeseydik, burada büyük bir facia yaşanabilirdi. 5 yıllık pompacıyım böyle bir kaza görmedim. İki saniyeyle ölümden döndüm. İki saniye önce olsaydı kaçamazdım" dedi.

        İSTASYONA TAM GAZ GİRDİ

        İstasyon yöneticisi Murat Yolcu ise "Sürücüleri sürekli uyarmamız gerekiyor. Akaryakıt istasyonlarına yaklaştıklarında mutlaka yavaşlasınlar. Bu araç istasyona tam gaz girdi. Üstelik sürücü alkollü, kazayı çok hafif atlattık. İstasyonda yaklaşık 50 bin liralık maddi hasar oluştu, yasal işlemleri başlattık" dedi.

        olayla ilgili soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ