Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Veysel Eroğlu: Ninnileri artık değiştirin lütfen

        Amasya'ya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Tabii değerli bacılar, ablalar, kardeşler sizlere de önemli vazife düşüyor. Yeni doğan veya doğacak çocuklar 2071 yılı yani Malazgirt Zaferi'nin bininci yılında inşallah Türkiye'yi küresel bir güç yapacak. Artık evletlarınıza çocuklarınıza ninni okurken ‘uyusun da büyüsün' demeyeceksiniz. ‘Oğlum uyu büyü hedef 2071, büyük Türkiye'nin ayak seslerini sen meydana getireceksin' diyeceksin. Ninnileri artık değiştirin lütfen" dedi.

        Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu çeşitli ziyaretlerde bulunup, toplu temel atma ve açılış törenine katılmak üzere Amasya'ya geldi. Bakan Eroğlu, ilk olarak Vali Salih Işık'ı makamında ziyaret etti.

        Burada düzenlediği basın toplantısında Amasya'ya bakanlığı tarafından yapılan projeler ve planlanan yeni çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Bakan Eroğlu ziyaret sonrasında Amasya Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplu temel atma ve açılış programına katıldı.

        Burada konuşma yapan Bakan Eroğlu, "15 Temmuz bizim tarihimizdeki en kanlı en alçak bir darbe girişimi. Başka ifadeyle Türkiye'yi parçalama girişimiydi. Ama milletimizin kahramanlığı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti ve bütün bakanlarımızın başbakanımız başta olmak üzere, hatta siyasi partilerimizin desteği neticesinde bu darbe girişimi püskürtüldü. Çok büyük bir felaketi önlediniz. Ama bu FETÖ terör örgütü başta olmak üzere, PKK, DEAŞ gibi her türlü terör örgütlerine hakikaten devletimiz, hükümetimiz, silahlı kuvvetler emniyet teşkilatımız kahramanca mücadele ediyor. Devletimiz, hükümetimiz kararlıdır. En son terörist etkisiz hale gelinceye kadar bu mücedele sürecektir ve şanlı bayrağımız ilelebet bu topraklarda dalgalanacaktır" dedi.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ