Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Antalya'da bir kafetaryada yangın çıktı

        Antalya'da sabaha karşı bir kafeteryada çıkan yangın, korkuya neden oldu. Görgü tanıkları, işyerinin 3 kişi tarafından kundaklandığını iddia etti.

        Saat 05.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Tekelioğlu Caddesi'ndeki 'Bod Ass' adlı kafeden duman çıktığını görenler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevlerin dış kaplaması plastik olan işyerini sardığı yangına, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Polis ekipleri güvenlik gerekçesiyle caddeyi ve bağlı sokakları trafiğe kapattı. Çok sayıda itfaiye ekibinin çabasıyla yangın, güçlükle kontrol altına alınarak söndürüldü. İşyerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

        Görgü tanıkları polise, yangından hemen sonra olay yerinden 3 kişinin otomobille hızla uzaklaştığını gördüklerini, yangının kundaklama sonucu çıktığını iddia etti. İddialar üzerine olay yeri inceleme ekipleri kafede delil topladı. Aynı binada oturan işyeri sahipleri de olay yerine gelerek çalışmaları izledi, polise ifade verdi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ