Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Dövüldü, ensesinden vuruldu, taksi altında kalıp öldü

        Antalya'da iki kişi tarafından dövüldükten sonra ensesinden vurulan 28 yaşındaki Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sıra düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti. Aydoğdu'nun cenazesi, araç krikoyla kaldırıldıktan sonra çıkarıldı.

        Olay, saat 06.00 sıralarında Kepez İlçesi Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde meydana geldi. Zafer Mahallesi'nde tartıştığı kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi tarafından dövülen Mehmet Aydoğdu, kaçmaya başladı. Yaklaşık 3 kilometre koşarak kaçan Aydoğdu, Yükseliş Mahallesi'ne kadar geldi. Burada yine peşindekiler tarafından dövülen Mehmet Aydoğdu, yine kurtulup kaçmaya başladı.

        ARKASINDAN ATEŞ AÇTILAR

        Saldırganlar bu kez kaçan Aydoğdu'nun arkasından tabancayla 2 kez ateş etti. Ensesine isabet eden kurşunla yaralanan Mehmet Aydoğdu, Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde yere yığıldı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, Aydoğdu, sürücü Mustafa Kahya yönetimindeki taksi altında kaldı.

        Otomobili durdurup altına baktığında bir kişi olduğunu gören Kahya, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri kriko yardımıyla otomobili kaldırarak Aydoğdu'yu çıkardı. Hazır bekleyen sağlık ekipleri, Mehmet Aydoğdu'ya yol ortasında uzun süre kalp masajı yaptı. Mehmet Aydoğdu müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay yerindeki incelemenin ardından Mehmet Aydoğdu'nun cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

        Olaylara tanık olan bir servis aracı şoförü polise verdiği ifadesinde, Mehmet Aydoğdu'nun çocuk parkında 2 kişi tarafından dövüldüğünü gördüğünü söyledi. Adı açıklanmayan servis şoförü, iki kişinin Aydoğdu'yu kıyasıya dövdükten sonra beyaz bir otomobile binerek uzaklaştıklarını, kendisinin ise durumu 155'e bildirdiğini söyledi. Polis, Aydoğdu'nun ölümüne neden olan iki kişiyi arıyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ