Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik SON DAKİKA! Mardin'de Derik Kaymakamlığı'na saldırı

        Mardin'in Derik ilçesinde kaymakamlık konutuna roketatarlı saldırı düzenlendi. Yaralıların olduğu bölgeye ambulanslar sevk edildi.

        Saldırı sonucu kayyum olarak atanan Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün de aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.

        Olay, saat 12.15 sıralarında, Derik ilçesi kaymakamlık lojmanlarında meydana geldi.

        Edinilen ilk bilgilere göre, PKK'lı teröristler tarafından kaymakamlık konutuna roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırının ardından lojmanda bulunan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı.

        Yaralıların olduğu bölgeye ambulanslar sevk edildi.

        DERİK KAYMAKAMI 5 GÜN UYUTULACAK

        Mardin'de uğradığı saldırı sonrası ağır yaralı olarak ambulans helikopter ile Gaziantep'e getirilen Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safıtürk ameliyattan çıktı. Kaymakam Safitürk'ün ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesinde 5 gün uyutulacağı öğrenildi.

        Bugün öğle saatlerinde Derik Hükumet Konağı'nda yaşanan saldırı sonrası ağır yaralı olarak ambulans helikopter ile Gaziantep Kamil Ocak Stadyumuna getirilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, daha sonra ambulansla Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

        Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Kaymakam Safitürk ameliyata alındı. Yaklaşık 2 saat süren ameliyatta dalağı alınan Kaymakam Safitürk'ün baş, boyun ve karın bölgesinde ciddi yaralanmaların olduğu öğrenildi.

        Öte yandan hayati tehlikesinin de bulunduğu öğrenilen Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün yoğun bakım ünitesinde 5 gün boyunca uyutulacağı ve tedavisinin devam edeceği belirtildi.

        İHA

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ