Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Manisa'da 90 yaşındaki kadını dövüp sokağa attılar

        Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde 90 yaşındaki H.Ş. feci bir şekilde dövüldükten sonra evlerinin arka bahçesine atılıdı. Oğlu tarafından dövüldüğü ileri sürülen H.Ş.'nin vücudunda morluklar ve kırıklar saptadı.

        Alınan bilgiye göre, Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde 90 yaşındaki H.Ş isimli kadın komşularınca yarı baygın halde evlerinin arka bahçesinde bulundu. Mahalle halkı hemen polis ve sağlık ekiplerini aradı. Yaşlı kadın Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Doktorlar yaptıkları ilk muayane bulgularında vücudunda morluklar ve kırıklar saptadı. Mahalle sakinlerinin yaşlı kadının oğlu tarafından dövüldüğü yönünde ifade verdiği, polisin de çalışmalarını bu yönde sürdürdüğü belirtildi.

        AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ DEVREDE

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ilgili birimleri harekete geçirerek yaşlı kadınla yakından ilgilenmesi talimatını verdi. Konan "Yaşlı kadının sağlığına kavuşması için ne yapılması gereği varsa yapılacaktır. Taburcu edilmesi durumunda da yaşlı kadını bu hale getiren etkenleri oluşturan kişiler hakkında yasal işlem başlatacağız. Gerekirse yaşlı kadının huzur evine yerleştireceğiz" dedi.

        Ahmet ÜNSAL/MANİSA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ