Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem HABERTURK.COM'un arayüzü değişti, işte yeni özellikler
        1

        Türkiye'nin en büyük haber sitesi HABERTURK.COM yeni arayüzüyle yayında! Artık HABERTURK.COM okurları HABERTURK.COM'u nasıl görmek istiyorsa öyle okuyacak. İşte yeni HABERTURK.COM arayüzüyle gelen yepyeni özellikler!

        2

        KİŞİYE ÖZEL HABERTURK.COM MENÜSÜ!
        Bu menüyle birlikte artık okurlar HABERTURK.COM'un nasıl görmek istiyorlarsa o şekilde dizayn edebilecek.

        3

        Kişiye özel HABERTURK.COM menüsüne tıklandığında açılan butonlara basarak istemediğiniz kategorileri HABERTURK.COM ana sayfasından kaldırabilirsiniz.

        4

        Örneğin HABERTURK.COM'u açtığınız bir gün, "Bugün hiç havamda değilim, magazin görmek istemiyorum. Tamamen gündem, ekonomi, spor haberleri okumak istiyorum" diyorsanız, MAGAZİN kategorisinin yanındaki butona bilgisayarınızın mouse'u ile veya ipad'den veya dokunmatik ekranlı akıllı telefonunuzdan giriş yapıyorsanız parmağınızla tıklamanız yeterli.

        5

        HABERTURK.COM ana sayfasının bu bölümünde gördüğünüz magazin haberleri o gün artık size gösterilmeyecek. Ya da birden fazla kategori için aynı seçimi yapıp sadece görmek istediğiniz kategorilerle HABERTURK.COM ana sayfanızı tasarlayabilirsiniz.

        6

        Eğer bu tercihinizden vazgeçmek ve ana sayfada gizlediğiniz kategorideki haberleri tekrar görmek isterseniz yine menüye tıklayıp, aynı butonu aktif ederek bu haberleri yeniden görmeye başlayabilirsiniz.

        7

        HABERTURK.COM'un yeni ana sayfasında 4 adet haberden oluşan son dakika haberleri, manşetin hemen altında yer almaktadır. Fakat bu haberleri daha yukarıda görmek isterseniz yine size özel menüde bulunan SÜRMANŞET YERLEŞİMİ seçeneklerinden 'ÜSTTE' seçeneğini işaretleyip 'DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET' butonuna basarak son dakika haberlerini manşetin üstüne alabilirsiniz.

        8

        Bu haberleri manşetin üstünde veya altında değil solunda görmek istiyorsanız 'SOLDA'

        9

        Manşet alanının sağında görmek istiyorsanız 'SAĞDA' butonlarına basıp DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET seçeneğini işaretleyerek son dakika yerleşimini kendi tercihinize göre yapabilirsiniz.

        10

        HABERTURK.COM'un yeni arayüzüyle birlikte gelen en çarpıcı özelliklerden biri de ana sayfada yukarıdan aşağıya doğru gezerken her bir kategorinin yanında bulunan seçeneklerle sayfanın bulunduğunuz yerinde tasarımı düzenleyebilmenize olanak sağlaması. Örneğin mouse ile yukarıdan aşağıya gezerken ilginizi çeken bir kategoride daha fazla içerik görmek isterseniz 'DAHA FAZLA GÖSTER' seçeneğine tıklamanız yeterli.

        11

        Böylece o kategoriye özel hazırlanmış kategori ana sayfasında istediğiniz kadar doyurucu içeriğe ulaşabilirsiniz.

        12

        Tam tersine o kategoriye yönelik o gün hiçbir haber görmek istemiyorsanız, o zaman 'BU İÇERİĞİ GÖSTERME' seçeneğini işaretleyerek sayfanızı özelleştirebilirsiniz.

        13

        Böylece, daha önce ana sayfanın bu bölümünde görünen kategori sayfadan kalkacak...

        14

        Bir altında bulunan kategori yukarıya çıkacak.

        15

        Eğer bu tercihinizden vazgeçmek isterseniz geri getirmek yine çok kolay. MENÜ'ye tıklayarak kaldırdığınız kategorinin veya kategorilerin yanındaki butona bir kez tıklayarak sayfanızı eski haline getirebilirsiniz.

        16

        Böylece daha önce sakladığınız kategori yine aynı yere geri dönecektir.

        17

        Diyelim ki HABERTURK.COM'da bazı kategorileri diğerlerinden çok daha yukarı görmek istiyorsunuz. O zaman mouse imlecini yukarıya taşımak istediğiniz kategorinin üzerine getirdiğinizde taşıma özelliği aktif hale gelecek

        18

        Sürükle bırak yöntemiyle yukarı taşımak istediğiniz kategori bıraktığınız noktaya taşınacaktır. İsterseniz en altta bulunan kategoriyi en üste, en üstte bulunan kategoriyi de en alta bile taşıyabilirsiniz. Tercih tamamen size kalmış.

        19

        Bu tür değişiklikleri yaptıktan sonra 'DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET' butonuna tıklayarak isterseniz, siz vazgeçene kadar kendinize özel HABERTURK.COM sayfasını kalıcı hale getirebilirsiniz.

        20

        İstediğiniz zaman 'Hayır, ben eski haline dönmek istiyorum' diyebilir, 'GERİ DÖN' butonuna tıklayabilirsiniz.

        21

        'GERİ DÖN' seçeneğini işaretlediğinizde çıkan uyarı ekranında TAMAM seçeneğini işaretleyerek sizin için tasarladığımız HABERTURK.COM yeni standart ana sayfasına dönüş yapmış olursunuz.

        22

        TEK KAREDE ÜÇ MANŞET!
        Şimdi gelelim sıcak gündemi en hızlı ve en doyurucu şekilde sizin için takip eden HABERTURK.COM'un en çarpıcı özelliklerinden sonunucusuna. Artık HABERTURK.COM'da tam 60 manşet var. Manşet alanında gördüğünüz her manşetin üzerinde yer alan '+ 2 MANŞET' ile gündeme doyacak, Türkiye'de ve dünyada yaşanan tüm gelişmelerin en ince detaylarını bile bulabileceksiniz. +2 MANŞET'i bazen ana manşetin sağında, bazen ise solunda görürseniz sakın şaşırmayın.

        23
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ