Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Olimpiyat Metro İstasyonu'nda ikinci nikah kıyıldı

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından metro istasyonlarında nikah kıyılacağının açıklanmasının ardından ikinci nikah Olimpiyat Metro İstasyonu'nda gerçekleşti.

        Metro istasyonu, İBB Metro İstanbul A.Ş.'de sistem emniyet personeli olarak çalışan Muharrem Beyaz ve Sümeyye Saltık çiftinin nikah töreni için süslendi. İstasyonun peron katına davetliler için kokteyl masaları yerleştirildi, metro ise gelin arabası gibi süslendi. Normal günlerde akbil kullanımının ardından geçişlerin yapıldığı durakta damat Beyaz'ı yakınları ve istasyon görevlileri karşıladı. Turnikelerden geçiş yapacağı sırada ise damattan adet olarak para istendi ve taraflar arasında eğlenceli anlar yaşandı.

        "BURASI BENİM İLK GÖZAĞRIMDI"

        Nikah öncesi konuşan damat Muharrem Beyaz, "Ben daha önceden buranın acil durum yangın sorumlusuydum. Burası benim ilk gözağrımdı. Heleki olimpiyat aynı şekilde yine ilk gözağrım olacak" dedi. Çiftin nikahını Bahçelievler Belediyesi adına görevli memur kıydı. Çiftin Şahitliğini ise İBB Metro İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kutlu ve çiftin yakınları yaptı.

        "GÜZEL VE HEYECANLI"

        Gelin Saltık'a nikah cüzdanını taktim eden İBB Metro İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Kasım Kutlu, "Bundan sonra yine sizin gibi dostları değişik istasyonlarımızda düğünlerimizi burada yapmak için belediye başkanlığımız bize yetki verdi. Bütün İstanbullular için bu geçerli. Teleferiklerimizi ve değişik yerlerimizde İstanbul'un bu yer altında yaptığımız hizmetleri düğünlerle, tiyatrolarla ve diğer etkinliklerle sunmayı planlıyoruz" dedi. Nikah töreninin ardından duyguları sorulan gelin Sümeyye Saltık, "Güzel, heyecanlı" dedi. Damat Muharrem Beyaz ise heyecandan titrediğini belirterek organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti. İlk nikah Haliç Metro İstasyonunda kıyılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ