Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik El Bab'da şehit olan Türk askerlerinin acı haberleri memleketlerine ulaştı

        El-Bab bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Bolat'ın Samsun'un Alaçam ilçesindeki baba ocağında üzüntü hakim.

        Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat'ın Samsun'un Alaçam ilçesindeki baba ocağında yas var.

        ŞEHİT BOLAT, BABAEVİNE DÖRT AY ÖNCE GELMİŞTİ

        Alaçam ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde yaşayan Durmuş-Döne Bolat çiftine, çocukları Erdal Bolat'ın (25) şehadet haberi, Kaymakam Oğuz Alp Çağlar ile askeri yetkililerce verildi. Şehidin babaevi ile ailenin yaşadığı sokağa Türk bayrakları asıldı. Yakınları ile komşuları da başsağlığı dilemek amacıyla ailenin evine geldi. Öte yandan şehit Bolat'ın 3 kardeşinin bulunduğu, babaevine son olarak 4 ay önce geldiği ve bekar olduğu öğrenildi.

        ŞEHİT ÖZCAN, EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYDI

        El-Bab bölgesinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özcan'ın Eskişehir'deki babaevinde yas var

        Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş MelihÖzcan'ın Eskişehir'deki babaevinde hüzün hakim. Özcan'ın şehadet haberi, Eskişehir Valiliğinde şoför olan baba Mehmet Özcan ile bir hastanenin işçilerinden anne Melek Özcan'a yetkililerce verildi.Haber üzerine fenalaşan anne ve babaya 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Özcan çifti, daha sonra 112 Acil Servis ambulansıyla Yıldıztepe Mahallesi Yardımcı Sokak'taki evlerine getirildi.Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. Olayı duyan yakınları ve mahalle sakinleri acılı aileye taziyelerini iletti.Şehit Özcan'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

        ŞEHİT ER'İN BABASININ EVİNE TÜRK BAYRAKLARI ASILDI

        Hava saldırısında şehit düşen Üsteğmen Er'in Ankara'nın Sincan ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı.

        Fırat Kalkanı Harekatı'nda gerçekleştirilen hava saldırısında şehit düşen Üsteğmen Zafer Er'in Ankara'nın Sincan ilçesindeki babaevinde yas var. Şehit Üsteğmen Er'in Osmanlı Mahallesi'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı. Şehidin babası Mustafa Er'in evine Türk bayrakları asıldı. Aile yakınları ve mahalle sakinleri, eve taziye ziyaretinde bulundu. Sincan Belediyesi tarafından evin önüne taziye çadırı kuruldu, mahalle sakinleri de evlerine Türk bayrakları astı. Bekar olan şehit Üsteğmen Er'in iki erkek kardeşinin olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ