Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mardin'de bir gelin kaynanası ile tartıştıktan sonra intihar etti

        Kaynanası ile tartıştıktan sonra tabancayla başına ateş ettiği ileri sürülen 28 yaşındaki Bediye B. (Bıçakçı) kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

        Mardin'in Midyat ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Bediye B. (28) cumartesi günü henüz sebebi öğrenilemeyen bir nedenden dolayı kaynanasıyla tartıştı. Kimsenin evde olmadığı sırada odasına çekilen 3 çocuk annesi genç kadın iddiaya göre tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

        Yakınları tarafından kanlar içerisinde bulunduğu belirtilen Bediye B. Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bediye B. bir gün sonra da Batman'da özel bir hastaneye sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören genç kadın bugün (Salı) doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılmadı. Cenaze otopsi için Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken savcılık soruşturma başlattı.

        BABA: "KIZIMI YERDE BULDUM"

        Baba M. Salih B., "Bana kızımın intihar ettiğini söylediler. Kızımı odasında başından vurulmuş halde buldum. Kızım 15 yıllık evli ve 3 çocuğu var. Kaynanası ile tartışıldığı iddiaları var. Tabi bunların hepsi iddia. Yapılacak otopsi ve savcılık soruşturmasında kızımın kesin ölümünün sebebini öğreneceğiz" dedi.

        Bulut KUTLU / BATMAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ