Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim İSG 2. dönem sınav sonuçları sorgula! ÖSYM 2016 İş Güvenliği sınav sonuçları

        Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce (ÖSYM) 03 Aralık'ta yapılan 2. Dönem İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı'nın sonuçları 15 Aralık'ta açıklandı. Peki sınav sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler...

        İSG 2. DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

        11-27 Ekim tarihleri arasında başvurusu alınan 2. Dönem İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı 03 Aralık'ta gerçekleştirildi. Sınava giren binlerce adayın merakla beklediği sonuçlar, 15 Aralık'ta açıklandı.

        İSG 2. DÖNEM SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

        Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden T.C. Kimlik numaralarını ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

        BİR SORU İPTAL EDİLDİ

        ÖSYM'den yapılan duyura göre;

        3 Aralık 2016 tarihinde uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem Sınavı’na (2016-İSG-2. Dönem) ait madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup; B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Testinin Temel Soru Kitapçığında yer alan 2. sorunun, İşyeri Hekimliği Testinin Temel Soru Kitapçığının 38. sorusunun iptal edilmesine karar verilmiştir. İptal edilmiş olan sorular, tüm adaylar için değerlendirme dışı bırakılarak değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ