Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli'de 59 yaşındaki şahıs 33 yaşındaki kadın tarafından bıçaklandı

        İzmit'te, 59 yaşındaki Dursun Şahin, evinde Yıldız A. tarafından bıçaklandı. Kanlar içerisinde apartmandan çıkan Dursun Şahin sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan Yıldız A. ise tacize uğradığını iddia etti.

        Olay Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Almanya'da ikinci ligdeki bir takımda forma giyen bir futbolcunun babası olan Dursun Şahin, Yıldız A. adlı arkadaşını evine davet etti. Yıldız A. ile Dursun Şahin arasında tartışma yaşandı. Sinirlerine hakim olamayan Yıldız A. mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Dursun Şahin'i bıçakladı.

        Yıldız A.'nın bıçağı boğazına ve karnına saplaması sonucu yaralanan Dursun Şahin kanlar içerisinde apartmandan çıktı. Yaralanan Dursun Şahin'i görenler 112 Acil ve polisi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekibi Dursun Şahin'e müdahalede bulundu. Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dursun Şahin tedavi altına alındı.

        Olay yerinden koşarak uzaklaşan Yıldız A. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Yıldız A. daha sonra Kuruçeşme Polis Merkezi'ne götürüldü. Yıldız A, Dursun Şahin'i kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürdü.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ