Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Vakıf müdürü Zafer Mert'i öldüren şüpheli daha önce de saldırmış

        Şişli'de İmam Buhari Vakfı Müdürü Zafer Mert'i öldürdüğü iddiasıyla yakalanan şüphelinin, Mert'e yaklaşık bir yıl önce de bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

        Şişli'de İmam Buhari Vakfı Müdürü Zafer Mert'i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Fatih K.'nın sorgusu tamamlandı. Cinayet Büro Amirliği'nde sürdürülen soruşturmada Fatih K., cinayeti kayıp kardeşi yüzünden işlediğini söyledi. Zanlı Fatih K., İmam Buhari Vakfı'na gelip giden kardeşinin yaklaşık bir yıl önce kaybolduğunu belirterek "Kardeşimin kaybolmasından Zafer Mert'i sorumlu tutuyorum" dedi. Cinayeti bu yüzden işlediğini söyleyen şüpheli, hastanede doktor kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye götürülecek.

        ARAYA GİRENLER ENGELLEMİŞ

        AA'nın haberine göre F.K'nın, yaklaşık bir yıl önce de Mert'e bıçakla saldırdığı, araya giren kişiler tarafından engellendiği ve bu olaydan Mert'in yara almadan kurtulduğu bildirildi.

        Şişli Mecidiyeköy Mahallesi Dereboyu Caddesi'ndeki Filiz Derneğinde dün silahlı saldırıya uğrayan İmam Buhari Vakfı Müdürü Zafer Mert yaşamını yitirmiş, şüpheli F.K. polis tarafından gözaltına alınmıştı.

        Mustafa ŞEKEROĞLU/İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ