Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'teki 23 Nisan kutlamalarında bir öğrenci yere yığılmasına rağmen elindeki Türk bayrağını bırakmadı!
        1

        Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında bayılan 13 yaşındaki Mustafa Karabulut, elindeki Türk bayrağını bırakmadı.

        2

        İslahiye'de Demokrasi Meydanı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sabah saatlerinde tören düzenlendi. Kaymakam Ramazan Yıldırım, 106'ncı Topçu Alay Komutanı Albay Metin Aydın, Belediye Başkanı Kemal Vural, daire amirleri, gaziler, askeri erkan, öğretmen, öğrenci ve vatandaşların katıldığı törende, Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        3

        Kutlamalarda öğrencilerin şiir okuduğu sırada Türk bayrağını tutan Fikret Öztürk Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Mustafa Karabulut, baygınlık geçirdi.

        4

        Karabulut, yere yığılmasına rağmen elindeki Türk bayrağını bırakmadı.

        5

        Öğrencinin bayıldığını gören yakınındaki bir asker ve öğretmenler hemen yardımına koştu ve onu alanda hazır bulunan ambulansa taşıdı.

        6

        Sağlık görevlileri tarafından müdahale edilen Karabulut, kendine geldikten sonra, görevlilerin elinden aldığı Türk bayrağını taşımaya devam etti.