Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim KPSS Alan Bilgisi soru ve cevapları yayımlandı - 2017 ÖSYM

        Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sınavı alan Bilgisi oturumu 27 - 28 Mayıs'ta gerçekleştirildi. ÖSYM, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla KPSS Alan Bilgisi oturumu soru ve cevaplarını yayımladı. İşte KPSS soru ve cevaplarını görüntüleyebilmek için detaylar...

        KPSS SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI

        27 Mayıs 2017 tarihinde uygulanan KPSS Alan Sınavlarının 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) ve 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 28 Mayıs 2017 tarihinde uygulanan KPSS Alan Sınavlarının 3. Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) Temel Soru Kitapçıkları, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 31 Mayıs 2017 tarihinde saat 12:00’den itibaren erişime açıldı.

        REKLAM
        KPSS ALAN BİLGİSİ SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Sınava başvuran adaylar 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile soruların tamamına erişebileceklerdir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ