Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP'nin İstanbul yürüyüşünde kalp krizi geçiren Hasan Tatlı hayatını kaybetti

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dünkü yürüyüşü sırasında kalp krizi geçiren Hasan Tatlı (69), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

        Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına yönelik tepki yürüyüşüne katılan Mamak ilçe örgütünden Tatlı, dün Kahramankazan yakınlarında kalp krizi geçirmişti.

        Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesine kaldırılan Tatlı, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ne sevk edilmişti.

        Tatlı'nın sabah saatlerinde hayatını kaybettiği belirtildi.Hasan Tatlı'nın ölüm haberini öğrenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üzgün olduğunu belirterek, Tatlı'ya Allah'tan rahmet diledi.

        CHP'Lİ VEKİL "KALBİ TAMAMEN DURMUŞ, 7-8 DEFA GERİ DÖNDÜ" DEMİŞTİ

        CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Hasan Tatlı'nın Ankara'ya sevk edilmesinden sonra Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, "Hasta aniden kalp krizi geçiriyor, yere yığlıyor o sırada. Hemen arkadaşlar Kazan Devlet Hastanesi'ne intikal ettiriyor. Kalp krizi, enfaktrüs geçiriyor, kalbi tamamen durmuş durumda ama sonrasında doktorların müdahalesiyle 7-8 defa geri dönüyor ve şu anda tıbbi tedavisi devam ediyor. Kroner yoğun bakım gerektiren bir hastane için Ankara'daki daha büyük bir hastaneye sevk edildi. Hayati tehlikesi son derece kritik, çünkü yaklaşık bir saat geri döndürme süreci oldukça kritik bir süredir ve umuyoruz ki iyileşecek" açıklamasında bulunmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ