Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Karar yargınındır saygı duymak zorundasınız

        Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları vefa iftarında konuştu.

        Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

        Yaklaşık 15 senedir milletimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ekonominin adeta çökme dönemine geldiği bir Türkiye'yi 2003 yılındai o günde bugüne 3 kat büyüttük. Bitti, göçtü dediler ama onlar öyle dedikçe biz palazlandık. An be an hedefe doğru gidiyoruz.Aynen Demirel'in dediği gibi; yollar yürümekle aşınmaz. Adalet levha ile aranmaz, adaletin aranacağı yer bellidir. Ellerindeki adalet levhalarını, levhalar bile utanır bunlardan, istismarla adalet aranmaz.

        Utanmadan AK Parti'yi adaletsizlikle suçluyorsunuz. Karar yargınındır, yargının verdiği bu karara saygı duymak zorundasınız.Kimse yargıyı baskı altına alamaz.

        Bir ülkenin en büyük gücü tankı, topu, silahı değil, kendisine sahip çıkacak halkıdır. 15 Temmuz'da hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde gördük ki milletimiz, devletine bütün gücüyle sahip çıkmaktadır.

        Unutmayınız ki, AK Parti bir çıkar hareketi değil, bir gönül hareketidir. Kadını erkeği ile, genci, yaşlısıyla, her kökenden 80 milyonun tamamının partisidir.

        Milletimizden başka kimseye eyvallah demedik. Haksızlık karşısında asla boynumuzu bükmedik.

        16 Nisan'dan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Yeni döneme kendimizi hazırlamalıyız.Metal yorgunluğu gösteren teşkilatları mutlaka yenilemeliyiz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ