Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aydın'da maskeli hırsız, polis çıktı!

        Habertürk Haber Merkezi'nden Durmuş Ali Kılınç'ın haberine göre; Aydın'ın Nazilli ilçesinde 10 Temmuz'da yaşlı kadının evine gelen maskeli bir kişi tarafından biber gazı sıkılıp öldüresiye dövülmesi ve 17 bin liralık takılarının çalınması olayıyla ilgili yan taraftaki adliye lojmanlarında nöbetçi olan polis memuru tutuklandı.

        DÖVÜP TAKILARI ALARAK KAÇTI

        Yıldıztepe Mahallesi 142 Sokak'ta bulunan adliye lojmanlarının yanındaki beş katlı apartmanın ikinci katında oturan 82 yaşındaki Nadire Akdemir'in evde yalnız olduğu sırada zili çalan maskeli bir kişi, kapıyı açan kadının yüzüne biber gazı sıkıp öldüresiye dövdü. Saldırgan, yere düşen kadının boynunda ve kolundaki 17 bin liralık takıları alıp kaçtı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, görüntülerde herhangi bir şey bulamadı.

        OLAYIN ZANLISI OLARAK POLİS TUTUKLANDI

        Ekipler görgü tanıkları ile olay anında hakim ve savcıların bulunduğu lojmanda nöbet tutan 20 yıllık polis memuru İ.G.'nin (45) de bilgisine başvurdu. Polis ifadelerinde tutarsızlık gördüğü İ.G.'yi mercek altına aldı. Araştırmasını derinleştiren polis, önceki gece saat 03.00 sıralarında evine baskın yaptığı İ.G.'yi gözaltına aldı. Poliste susma hakkını kullanan İ.G. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İ.G.'nin nöbeti sırasındayken eve gasp olayını gerçekleştirerek kaçtığı iddia edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ