Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Marmara Ereğlisi kıyıları çamurlu suyla kaplandı

        Tekirdağ'ın MarmaraEreğlisiİlçesi'nde bölgede etkili olan sağanak yağış ve selin ardındanMarmaraDenizi kıyıları çamurlu suyla kaplandı.

        DHA'nın haberine göre, MarmaraBölgesi'nde bir süre önce etkili olan sağanak yağış ve selin ardındanMarmaraDenizi'nin Tekirdağ'ınMarmaraEreğlisiİlçesi kıyıları, selin getirdiği belirtilen çamurlu suyla kaplandı.

        Denizin üstü kahverengi renge bürünürken, tatilciler son 10 gündür etkili olan çamurlu su nedeniyle denize giremediklerini dile getirdi.

        REKLAM

        Tatilcilerden Soner Torkan, "Son 10 gündür denizin rengi kıyı bölgelerde adeta çamur rengini almış durumda. Ancak açıklarda ise mavi rengini koruyor. Bölgeye en son yağan yağmurların etkisinin olduğu ifade ediliyor. Denize giremiyoruz . Havalar sıcak olmasıyla çocuklar çamur falan dinlemeden giriyor, fakat dibi de balçık olmuş durumda. Denize girenleri balçık nedeniyle boğulma tehlikelerine karşı zaman zaman uyarıyoruz" dedi.

        Yetkililer, denizdeki kahve rengin sel sularının getirdiği çamurlardan kaynaklandığını belirterek, endişelenecek bir durum olmadığını kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ