Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Erzurum'da kurban kesimi çocukların gözleri önünde gerçekleşti

        Erzurum'daKurban Bayramı'nın ilk gününde hastaneler yine acemi kasaplarla doldu. Kuranlarını keserken ya da yardım ederken kesici aletlerle yaralanan bir çok kişi hastanelerin acil servislerine akın etti.

        İHA'nın haberine göre, kentte bayramnamazının ardından kurban kesimi başladı. Evinin bahçesinde ya da arazide kurban kesenler bu yıl geçen yıllara göre daha azolurken, uzmanların uyarılarına rağmen bazı vatandaşlar kurbanları yine çocukların gözleri önünde kesti.

        Kasap ya da sahiplerinin elinden kaçan kurbanlıklar ise cadde ve sokaklarda heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.

        Kurbanlıkları yakalamaya çalışırken de dünyaralananlar oldu. Sahiplerinin yakalayamadığıkurbanlıklar için, Büyükşehir Belediyesi'nin 'Boğa Timi'nden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, uyuşturucu iğne atan silahlarlakurbanlıkları etkisiz hale getirdi.

        Erzurummerkez Palandöken ilçesinde ise ilginç bir olay yaşandı. Kesime götürülmek istenen ineğin yanındanayrılmayan boğa yaklaşanlara saldırdı. Uzunsüre boğa ile mücadele eden sahipleri, çağrılan ekiplerin boğaya uyuşturucu iğne atıpsakinleşmesini sağladıktan sonra düveyi iki kurbanlığı da kesimhaneye götürebildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ