Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 'Cumhuriyetin Divası' sergisi açıldı

        Bülent Ersoy, serginin açılışından önce kendisini görmek isteyen vatandaşları selamlayarak, ''sizleri çok seviyorum'' dedi. Açılışa Senar'ın kızı Feraye Işıl da katıldı. Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Müzeyyen Senar için 7 Kasımda Ankara Anadolu Gösteri Merkezi'nde ''Cumhuriyet'in Divası Müzeyyen Senar'a Bir Yaşam Armağanı'' olarak adlandırılan konserde sahneye çıkacağını belirterek, bundan büyük bir onur ve gurur duyduğunu ifade etti.

        Rahatsızlığı nedeniyle hastanede bulunan Senar'ı konser günü aralarında görmeyi çok istediklerini vurgulayan Ersoy, ''Ona olan sevgimi Allah'tan başka hiç kimse içimden söküp alamaz. Doktorları, sağlığı elverirse konsere katılabileceğini söyledi. Sağlık her şeyden önemli. Ona bir rahatsızlık vermeyecekse onun karşısında şarkı söylemeyi çok isterim. Allah onu bana ve bütün sevenlerine bağışlasın'' diye konuştu. Ersoy ve Işıl, daha sonra serginin açılış kurdelesini birlikte kesti. Sergiyi gezerek, bütün fotoğrafları tek tek inceleyen Ersoy, Senar'ın fotoğraflarından birini de eliyle sevdi.

        Serginin düzenlenmesine katkıda bulunan Sinan Tuzcu da 6 Kasıma kadar açık kalacak sergide, Senar'ın yaklaşık 250 fotoğrafının yer aldığını ifade ederek, konser biletlerinin satışa çıktığını, güzel bir gece olmasını beklediklerini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ