Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AK Parti'de referandum istifaları devam ediyor

        Adalet ve Kalkınma Partisi Rize İl Başkanlığı, Fındıklı, Derepazarı, Güneysu ve Kalkandere ilçelerinde yönetim ve başkan değişikliklerine gitti.

        AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Muhammet Avcı, yaptığı açıklamada, Fındıklı, Derepazarı, Kalkandere ve Güneysu ilçe teşkilatlarında bazı değişikliklere gidildiğini belirtti.

        Referandum sonrası bazı ilçe teşkilatlarında genel merkezin de görüşleri doğrultusunda değişiklere gidildiğini belirten Avcı, "Daha önce açıkladığımız üzere Güneysu'da Halil Turan göreve atanmıştı. Fındıklı ve Kalkandere'de de bazı değişiklerin yapılması gerektiği görüşü hâsıl olmuştu. Derepazarı'nda ise ilçe yönetiminde oluşan bazı sıkıntılar nedeniyle yeniden bir teşkilat oluşturulması kararı alınmıştı" dedi.

        Avcı, bu doğrultuda yapılan değişiklikler neticesinde yeni teşkilatların göreve başladıklarını belirterek, "Fındıklı ilçe başkanlığına Fethi Velioğlu, Derepazarı ilçe başkanlığına ise il genel meclis üyemiz Yakup Samangül getirilmiştir. Kalkandere'de ise teşkilatın revize edilmesi düşüncesi hasıl olduğundan yeniden bir ilçe yönetimi oluşturmak üzere eski ilçe başkanımız Erkut Tüfekçi tekrar göreve atanmıştır. Göreve atanan arkadaşlar genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Ekrem Erdem'den yetki belgelerini alarak görevlerine başlamışlardır. Daha önce Güneysu ilçe başkanlığımızı yürüten Abdurrahman Erdoğan'a, Fındıklı ilçe başkanlığımızı yürüten Şaban Yılmaz'a, Derepazarı ilçe başkanlığımızı yürüten Kadir Satır'a bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı partimiz adına teşekkür ediyor, yeni atanan arkadaşlarımıza da görevlerinde başarılar diliyoruz" diye konuştu.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ