Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, çocuklarla havuza girince...

        Mehmet KAYAHAN/ DİYARBAKIR (AHT)

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, çocuklar için düzenlenen etkinlikte çocuk gibi eğlendi. Havuza girerek çocuklarla su savaşı yapan Baydemir, havuzda sırtına binen çocuklar yüzünden zor anlar yaşadı.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen çocuk yaz kampı başladı. Elazığ'da bulunan Hazar Gölü kıyısında çocuklar için düzenlenen kampa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve daire müdürleri katıldı. Çocuklarla havuza girerek su savaşı yapan Baydemir zor anlar yaşadı. Çocukların saldırısına uğrayan Baydemir zaman zaman kaçarak kurtuldu. Havuz içinde kendisini yakalayarak sırtına binen çocuklar yüzünden zor anlar Baydemir, çocuklardan güçlükle kurtuldu. Baydemir'in düştüğü zor durumu kameralar tarafından kaydedildi.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin yedi yıl önce kurduğu Çocuk Yaz Kampı her yıl biraz daha deneyim kazanarak çocuklara hizmet ediyor. Çocuk Yaz Kampı tatil yapma olanakları olmayan alt gelir grubundaki ailelerin çocukları, zorunlu göç mağduru, çok çocuklu ailede yaşayan, sokakta çalışan ve risk altındaki çocukların tatil yapması amacıyla kuruldu. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Çocuk ve Kreş Hizmetleri Şube Müdürlüğü organizasyonuyla 6 yılda 3 bin 870 çocuğun ağırlandığı kampta bu yıl ile birlikte toplam 4 bin 680 çocuğun kamptan faydalandığı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ