Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Teşhisci' Emniyet Müdürü tanıdık çıktı, mustafa marangoz, hatay, dörtyol, polislere teşhis

        Can HACIOĞLU / ESKİŞEHİR(AHT)

        Hatay'ın Dörtyol ilçesinde ‘teşhis' skandalıyla gündeme gelen ilçe emniyet müdürü Eskişehir'de de gazeteciler ile kavga etmişti. Eskişehir Emniyet Müdürlüğünde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Mustafa Marangoz, Emniyet Müdürlüğüne giden bir gazeteciyi gözaltına almaya çalışmıştı. İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel'in de karıştığı olay daha sonra ülke gündemine oturmuştu.

        AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu'na, tartıştığı polisleri teşhis ettiren Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Eskişehir'de de görev yaptı. Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Marangoz'u Eskişehir'deki öğrenciler ve bazı sivil toplum kuruluşları yakından tanıyor.Eskişehir'de gazeteciler ile kavgası da bilinen Marangoz, Eskişehrili gazetecilerin toplu protestosuna muhatap olmuştu.

        Marangoz, yaklaşık 5 yıl önce Eskişehir'de Emniyet Müdürlüğüne basın bülteni almaya giden bir gazeteciyle kavga etmiş, gazeteciyi kovalamıştı. Gazetecilerde toplu halde dönemin hem Emniyet Müdürü Savaş Yücel'i hem de Mustafa Marangoz'u Emniyet Müdürlüğü önüne fotoğraf makinelarını bırakarak protesto etmişlerdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ