Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da, çalıştığı gazeteye gitmek için otobüs durağında bekleyen Onur Kıdan, kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından atılan havalı tüfek saçmasıyla başından yaralandı.

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        Bursa'da, çalıştığı gazeteye gitmek için otobüs durağında bekleyen Onur Kıdan, kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından atılan havalı tüfek saçmasıyla başından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Kıdan, iki gün iş göremez raporu aldı. Magandalara seslenen Kıdan, "Gözüme isabet etseydi, belki kör olacaktım" dedi.

        Olay Ankara Caddesi üzerindeki bir otobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yıldırım ilçesi Güllük Mahallesi'nde oturan ve Bursa'da yayın yapan Olay Gazetesi'nin tashih servisinde görev yapan Onur Kıdan (24), Ankara yolu Gürsu kavşağı üzerindeki gazete binasına gitmek için evinden 500 metre ilerideki otobüs durağına gitti. Bir süre otobüs bekleyen Kıdan, aniden kafasında bir sıcaklık hissetti. Gazetenin ?Tashih' servisinde çalıştığı için sık sık maganda haberi okuyan Kıdan, başına kurşun isabet etmiş olabileceğini düşünerek themen durdurduğu bir taksiyle Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Yapılan kontrolde Onur Kıdan'ın başına havalı tüfek saçması isabet ettiği belirlendi. Kıdan'ın kafasındaki saçma doktorların müdahalesiyle çıkartıldı. Doktorların iki gün istirahat raporu verdiği Onur Kıdan polis merkezine giderek kimliği henüz belirlenemeyen kişiden şikayetçi oldu.

        GAZETE HABERLERİNDEN TECRÜBELİYİM

        Havalı tüfek saçmasının gözüne isabet etmesi halinde belki de kör olabileceğini anlatan Kıdan olay anını şöyle anlattı: "İşe gitmek için evden çıkıp otobüs durağına geldim. 10 dakika falan bekledim. Sonra diğer tarafa çevirdim kafamı. Yeniden döndüğüm sırada başıma bir cisim geldiğimi hissettim. Taş gelmiş olabileceğini düşürek baktım yerde taş da yoktu. Mesleğim gereği hergün haber okuyorum. Haberlerden alışkınım 'acaba mermi mi isabet etti?' diye düşündüm. Elimi attığımda kan bulaşınca da hemen araba çevirip hastaneye gittim. Doktorlar kafamda havalı tüfek saçması gördü. Gerekli müdahele ile saçma çıkarıldı. Bu saçma gözüme de isabet edebilir di, belki de kör olabilirdim. İki gün rapor aldım. Polis merkezine gidip, şikayetçi oldum. Sorumlular kimse bulunmasını istiyorum." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ