Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılması ile ilgili açıklama yapan CHP Bursa Milletvekili eski Savunma ile Milli Eğitim Bakanı Turhan Tayan, 2002'de iktidarı AK Parti'nin devraldığında terörür sıfır noktasında, şimdi ise vahim durumda olduğun

        BURSA / AHT

        Son günlerde artan terör olayları ve son olarak CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılması ile ilgili açıklama yapan CHP Bursa Milletvekili eski Savunma ile Milli Eğitim Bakanı Turhan Tayan, 2002'de iktidarı AK Parti'nin devraldığında terörür sıfır noktasında, şimdi ise vahim durumda olduğunu söyledi.

        Türkiye'nin, milletvekilinin teröristlerce kaçırılacak hale gelmesinin düşündürücü olduğunu, bunun sorumluluğunun takamen hükümete ait olduğunu belirten Turhan Tayan şöyle dedi: "Son yıllarda öğretmenler kaçırıldı, korucular kaçırıldı, erlerimiz kaçırıldı, kaymakamımız kaçırıldı. Şimdi de milletvekili kaçırıldı. Sayın Başbakan'a soruyoruz; Ne yapmayı düşünüyorsunuz, çareniz nedir? Televizyonlara çıkıp herkese saldırmak etrafı karalamak ve suçlamak çare ise sonuç nedir? 2002'de devraldığınız Türkiye'de de terör olayları sıfır noksandaydı. Bugün ise PKK milletvekili kaçırıyor, İzmir Foça'da Mehmetçiği şehit ediyor. Bu olup bitenler 10 yıllık iktidarınızın sorumluluğunu size hatırlatmıyor mu?"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ