Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Emekli Ali Demirci, kendisinin kimlik bilgilerini kullanarak, sahte belgeyle adına 660 adet hat çıkartanlar ve GSM operatörü bayileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Demirci " Ben hiçbir zaman kimliğimi kaybetmedim. Bunun nasıl olduğunu da bilmiyorum. S

        Gökay USANMAZ / AHT

        Emekli Ali Demirci, kendisinin kimlik bilgilerini kullanarak, sahte belgeyle adına 660 adet hat çıkartanlar ve GSM operatörü bayileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Demirci " Ben hiçbir zaman kimliğimi kaybetmedim. Bunun nasıl olduğunu da bilmiyorum. Sorumluların cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

        Ali Demirci, internette Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun sayfasından adına kayıtlı GSM operatör hatlarını sorgulattığında kendi üzerine 660 adet kontörlü hat bulunduğunu görünce büyük bir şok yaşadı. Kimlik bilgilerinin kullanılarak bu hatların çıkarıldığını anlayan Demirci soluğu Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nda aldı. Bakırköy Adliyesi'ne gelerek 660 adet hat çıkartanlar ve GSM operatör bayileri hakkında suç duyurusunda bulunan Demirci dilekçesinde, "İnternet üzerinden Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun sayfasından adıma kayıtlı GSM operatör hatlarını sorgulattım. Burada kendi adıma kayıtlı 660 adet kontörlü hat olduğunu tespit ettim. Bunun üzerine GSM operatörlerinin bayilerine giderek adıma kayıtlı olan ve çıkartabildiğim telefon hatlarını buldum. Yapmış olduğum araştırmadan sonra hatların yer ve adreslerini bilmediğim 3 bayiden alındığını öğrendim. Benim adıma kayıtlı bu zamana kadar sadece 2 telefon hattım bulunmaktadır ve bu hatların herhangi bir borcu yoktur'' dedi. Demirci, " Kimlik bilgilerim kullanılarak oluşturulan sahte belge ile adıma hat alındı ve bu suretle mağdur edildim. Bu hattı veren GSM operatörü bayileri ve sorumlular hakkında soruşturma başlatılmasını talep ediyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ