Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Diyarbakırlı Barbi Ekin lakaplı travesti Ekin M., birlikte yaşadığı erkek sevgilisi K.A. ile para nedeniyle kavga etti. Travesti genç adamı eve kilitleyip anahtarı balkondan atınca olay oldu. Polis ve itfaiye müdahale etti.

        Diyarbakırlı Barbi Ekin lakaplı travesti Ekin M., birlikte yaşadığı erkek sevgilisi K.A. ile para nedeniyle kavga etti. Travesti genç adamı eve kilitleyip anahtarı balkondan atınca olay oldu. Polis ve itfaiye müdahale etti.

        Sıradışı olay Diyarbakır merkez Yenişehir İlçe Kurt İsmail Paşa 2'inci sokak Özkaracadağ Apartmanın 5'inci katında meydana geldi.

        Barbi Ekin lakaplı travesti Ekin M. (23), sevgilisi olduğu ve birlikte yaşadığı erkek arkadaşı K.A. ile para yüzünden tartıştı. Kavgada sinir krizi geçiren travesti demir kapıyı kilitleyip anahtarı balkondan attı. Gelen çığlık sesleriyle binanın kapıcısı 155 Polis imdat hattını aradı. Olay yerine gelen polis kapıyı açamayınca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibinden yardım istedi.

        İtfaiye ekipleri Cumhuriyet Savcısı'nın izniyle balyozlar ile kapıyı kırıp K.A.'yı kurtardı.

        Yüzünden ve göğsünde darp izi olan travesti Barbi Ekin, K.A'nın kendisine şiddet uyguladığı ve parasını aldığını öne sürerek şikayetçi oldu.Sık sık tartıştıkları belirtilen Travesti Barbi Ekin ve sevgilisi K.A. ifadeleri alınmak üzere Yenişehir Polis Amirliğine götürüldü.

        AHT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ