Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da borç cinneti

        NEŞET KARADAĞ / AHT

        Adana'da çiftçilikle uğraşan 70 yaşındaki Hasan Şahin, borçlarından dolayı bunalıma girip, Reşatbey Mahallesi Adalet Caddesi'ndeki evlerinde saat 08.30 sıralarında tabancasıyla eşi 60 yaşındaki Selvinaz Şahin ile 31 yaşındaki engelli kızı Ayşe'yi öldürdü. Şahin, daha sonra 10 katlı apartmanın terasından atlayarak intihar etti.

        Olay saat 09.30 sıralarında Reşatbey Mahallesi Adalet Caddesi Yıldız Sitesi 10'uncu katında meydana geldi. Sitenin 10'uncu katından oturan çiftçi Hasan Şahin, evinin balkonundan kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen Şahin olay yerinde hayatını kaybetti.

        Polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek inceleme başlattı. Bu sırada Şahin ailesinin ev işlerine yardım ettiği için yedek anahtarları bulunan apartman görevlisi polisle birlikte eve girince Şahin'in eşi Selvinaz ile kızı Ayşe'nin yataklarında cesetlerini buldu. Yapılan incelemede Hasan Şahin'in, eşi ve zihinsel engelli kızının başlarına et tahtasıyla vura vura öldürdüğü ardından da kendini balkondan attığı anlaşıldı.

        İFLAS ETMİŞ

        Hasan Şahin'in Adana'nın İmamoğlu İlçesi'nde çiftçilik yaptığı, nar bahçesi ve nar işleme tesisinin bulunduğu ancak iflas ettiği, bu yüzden psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürüldü. Şahin'in son iki aydır apartman aidatını bile ödeyemediği de ileri sürülürken olayı duyarak eve gelen yakınları acı haberle sinir krizi geçirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ