Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yangından çıkan korkunç son

        SERHAT ALAATTİNOĞLU / AHT

        Beşiktaş'ta 7 katlı bir binada çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldükten sonra korkunç bir gerçek ortaya çıktı. Yangının çıkış nedenini araştırmak için içeri giren polis, inşaat Mühendisi M.G. banyoda demir telle kendisini lavaboya bağlamış halde cesedini buldu. Günay'ın kendisini bağladıktan sonra çevresine tiner döküp, ateşe verdiği tahmin ediliyor. POlis korkunç ölümün intihar mı cinayet mi olduğunu araştırıyor.

        Balmumcu Mahallesi Fuat Sarp Sokak'ta bulunan 7 katlı bir apartmanın 2'nci katında dün sabah 06.00 sıralarında yangın çıktı. Alevlerin tüm daireyi sardığını gören vatandaşlar itfaiyeyi aradıktan sonra bina sakinlerini zillerine basarak uyandırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis de apartman sakinlerini tahliye etti. İtfaiye ekipleri yangını yaklaşık yarım saat süren çalışmaları sonrasında söndürdü. 7'nci katta bulunan dairesinde mahsur kalarak yoğun dumandan etkilenen yaşlı bir kadın kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

        Korkunç son

        Soğutma çalışmalarının ardından yangının çıkış nedenini araştırmak için eve giren polis, korkunç bir görüntüyle karşılaştı. Polis, evin banyosundaki lavobada, belinden telle bağlanmış bir erkek cesedi olduğunu gördü. Yapılan incelemelerde cesedin, İnşaat Mühendisi 39 yaşındaki M.G'ye ait olduğu belirlendi. Evde çok sayıda tiner kutusu bulan polis, M.G'nin kendisini bağladıktan sonra çevresine tiner döküp, ateşe vermiş olabileceğini bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Günay'ın öldürülmüş olma ihtimalini de göz önünde bulunduruyor. Evde parmak izi ve delil incelemesi yapan polis, apartmanın güvenlik kameralarına el koydu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ